yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kedimin ayağı kırılmış olabilir mi?

    merhaba susluler. 8-9 aylık tekir erkek kedim bu sabah yemek yedikten sonra kucağıma geldi. dururken diğer kedime sinirlenip bir anda debelendi yan tarafımdaki çim alana kendini attı. benim boyum 165 yani max 1 metre yüksekten. uzun süre bağırdı sonra kendini sürüyerek koltuğun altına saklandı. iki saate yakındır orada oturuyor. ayağının üzerine basamıyor. veterinere niye götürmedin diye beni azarlayacak insanlar olacaktır durumum yok işsizim bu yüzden hemen alıp götüremedim. lütfen yargılamadan kırık olabilir mi yoksa incinme midir anlayabilecek bi yol var mı?

    1. Kırık olabilir maalesef süslü. Benim kedim koltuktan düşüp sol arka ayağını kırmıştı 1 yaşındayken :( geçmiş olsun. Vet. fakültesi olan bir yerdeysen daha uyguna bakıyorlar. 

    17 haziran 2021 11:52

    2. Muhtemelen kiriktir süslü. Vetine götür iban al veterinerinden sonra odersin.

    17 haziran 2021 11:53

    3. Malesef çok küçük bir ilçedeyim bir tane vet var yalnızca. Belediyenin hayvan ambulansı bakar mı acaba?

    17 haziran 2021 12:01


    4. Süslü valla borç harç bişey bul götür çocuğu, kırıksa ve kemik yanlıs kaynarsa çok daha kötü

    ve masraflı olur +çekteceği acı da cabası...

    17 haziran 2021 12:03

    5. Yani bilemedim bı yüzük, kupe filan yok mu satabileceğiniz ya da borç isteyebileceginiz biri? Böyle bir durumda sahipli kedilere bakmıyor burada belediye, bir an önce götürseniz iyi olur, yazık hayvana.

    17 haziran 2021 12:06

    6. sevgilimin 1 yaşındaki kedisi 5. kattan betona düşmüştü. sürüne sürüne arabanın altına girdiğinde salamla bile çıkaramamıştık ve ağlamıştı. sonuç olarak yarım santimlik kırıktı. eğer orada saklanıyorsa ve çıkmak istemiyorsa kırık veya çatlak olabilir, olmayabilir de bilemeyiz. çıkarmaya çalışın, tepkilerine bakın ve en azından belediye veterinerine götürün.

    17 haziran 2021 12:11

    7. Suslu gerçekten canınızı yakmak için söylemiyorum. Ama lutfen bir sekilde götürün. Zorunuza gitse bile birinden borç alın bulun. Lütfen imkansızlık size süre tanımasın. Canı nasıl yanıyordur ya.

    17 haziran 2021 12:12


    8. Parası olmayan nasıl çocuk dogurmamaliysa hayvan da bakmasın ya. Simdi ben soruyu unuturum gider sen götüremedigin icin en büyük vicdan azabını çekeceksin.

    17 haziran 2021 12:20

    9. 23 yasindayim mezun oldum ve issiz kaldim. Evimde cins bir kedi bakmiyorum. Evimin bahcesinde tum parami mamaya vererek 5-6 cana bakiyorum. Sokakta copten yemek aramalari daha mi iyi anonim 8?

    17 haziran 2021 12:25

    10. Aradım ailemden birkaç kişiyi inşallah yardımcı olan olursa öğleden sonra götüreceğim. Geldi şimdi zorla sürtünmeye kendini sevdirmeye çalışıyor koltuğa koydum uzandı ama ayağına hiç elletmiyor sanırım kırık :(

    17 haziran 2021 12:42