kedimin beni sevmesi icin ne yapabilirim?

kedimizi bes sene once sahiplendik o zaman yavruydu. bes senedir bizimle yasiyor benimle arasi iyi ama asla kucagima cikmiyor ne zaman sevilmek istese hep esime gidiyor. ona mirliyor. bana sadece oyun oynamak ve mama istemek icin geliyor. uyurken falan sevip opuyorum ona alisik. esime yaptigi gibi kucagima asla cikmiyor. ama ben de o kucagimdayken uyumak istiyorum mesela. ne yapmam gerekir?

1. Süslüüüüüüüüüüüm yemin ederim benim ya bu. şoktayım aynı durumdayız çok üzülüyorum canımdan çok seviyorum minnoşumu ama yediğim dayağın haddi hesabı yok.

13 aralık 2022 13:24

2. Ayyy bende böyleyim süslü. Eşiniz mama kum olaylarına karışmıyorsa ona ilgi göstermesi normal. Sizi kölesi gibi görüyor :) bizim oğlanda anneme karşı çooook sevgi dolu sabahları pur pur oluyor sadece ona sevdiriyor kendini. Ben mama veriyorum kabını temizliyorum her işiyle ilgileniyorum diye suratıma bakmıyor. Kölesiyim onun mama bitsin anneme gitmez bana gelir suratıma bakıp kızar :) yapabileceğiniz bir şey yok belki biraz eşinizle iş bölümü yaparak o algıyı kırabilirsiniz kedinizin gözünde

13 aralık 2022 15:00

3. yok bizimkinin tüm işlerini eşim yapıyor mamayı değişimli veriyoruz o an kimin işi yoksa. ama ben işim dolayısıyla çok seyahat ediyorum inanamazsınız bir fotoğraflar eve geldiğim gün sanki yatağın o kısmı benim değil de onunmuş gibi davranıyor. babasının kolunda boynunda hep onun bir yerlerinde uyuyor deli.

13 aralık 2022 16:24

4. Oyun ve mama kedinin en sevdiği şeyler ya bunu sağlayan kişileri sever aslında. Belki oyundan sonra ödül maması verseniz sizinle de daha yakın olur:d jackson galaxy bunları önermişti benzer bi soru için. Kediler alışkanlıklarına çok düşkündür belki eşinizle uyumaya alıştığı için öyle yapıyordur.

13 aralık 2022 22:05