kedisi için iç dış parazit ilacı kullanan süslüler?

kızlar selam, benim yavrumla 3.5 senedir birlikteyiz ancak bir türlü veterinere giderken kavga etmeden gitmediğimiz olmadı. sürekli kaçıyor koltukların altına giriyor göbeğime kadar her yerimi tırmalıyor ve iyiliği için yapsam da veterinere gidecekken ona işkence etmiş oluyorum. haliyle iç dış parazit için aşı yerine ilaç ya da damlaya geçmeye karar verdim. siz süslülerde de huysuz kedi sendromu var mı? bunu aşabilen? ve ayrıca sormak istediğim bahsettiğim damla ve ilaçları nerelerden ve hangi markalardan almalıyım? teşekkür ederim...

1. Suslu bende damlaya gectim bosuna canini yakmaya gerek yok eger aksam bana msj atarsan ben karnesinden bakiim markasina ic dis parazitin. Ama diger asilar icin goturuyorum kedimi benimkide girmek istemiyor kutusuna ama onun iyiligi icin yapiyoruz sonucta. Ayrica o gun daha da ona kolesiymisim gibi davranip sefkat,odul mamasi vererek minicik kalbini yumusatmaya calisiyorum. Annemin baktigi ilk kedim ise sizinki gibi cok hircin, onu yillar oldu asiya goturmeyeli ama evden disari cikmadigindan ve baska kedilerle temas etmediginden yaoacak baska bi secenegimiz yok o yuzden saldik cayra mevlam kayra.

27 kasım 2018 11:23

2. Süslü sadece parazitle bitmiyor ki bu iş. Yıllık aşı tekrarları var. benim 5 kedimdem 1'i aynı bahsettiğin gibi o yüzden bir takım tavsiyelerle geldim. Kedinize veterinere gitmesi gereken günlerde gimcat antistress macun yedirebilirsiniz kediyi sakinleştiriyor bu seyahat vs için kullanılıyor. İkinci olarak evinize gelecek bir veteriner bulabilirsiniz çoğu veteriner geliyor kedi sayısı birken gelir mi emin olamasam da. Son olarak kedinizin dışarıyla teması yoksa dış parazit yaptırmayın. İç parazitin hapları ise kedinizin kilosuna göre olan dozda veterinerden temin edebileceğiniz şeyler. Kediye hap yutturma aparatı satın alıp evde yutturabilirsiniz. Sevgiler.

27 kasım 2018 11:39

3. süslüler cevaplarınız için çok teşekkür ederim, markasını hatırlamıyorum ama bir sakinleştirici denemiştim çok sersem olmuştu çok korkmuştum yan etkisi olur mu bahsettiğiniz macunun? :(

27 kasım 2018 12:03

4. Yok yok ilaç gibi değil çok hafif bir şey süslü sersemlik değil de sakinlik veriyor.

27 kasım 2018 12:55