kellogg's çikolata parçacıklı granola denedim çok beğendim, yulaflarda bir yemek kaşığından falan çok zarar gelir mi içeriği çok mu kötü :(?

diyet yaparken şunu yemem onu yemem şekersiz besleneceğim falan demiyorum ama çok riskli şeylerden de kaçınmaya çalışıyorum. yulaf yaparken yarım şeftali, hindistan cevizi ve tarçın kullanıyorum. böyle bir yemek kaşığı falan 5 6 parça koysam olur mu ki siz ne düşünüyorsunuz

1. valla icerigini okuyun ben palm yagi ya da glikoz gormustum diye hatirliyorum

12 temmuz 2024 17:27

2. a1 içerik okuma bilgim pek yok maalesef zaten tadı çok güzel olduğu için çok masum bir içerik listesi beklemiyorum onu geçtim bayağı antin kuntin şey de var içinde, palm yağı da varmış. dediğim gibi normalde şeker olan şeyi yemem şunu yemem diyen birisi değilim ama çok da sıkıntılı bir içeriği varsa tüketmeyeyim yani diye açmıştım soruyu, teşekkürler yine de araştırmaya çalışacağım

12 temmuz 2024 17:52

3. süslü 1 kaşık kellogs granolayı kafana takarak diyet yapılmaz canın çektiyse ye hiçbir şey olmaz. bu kadar kısıtlarsan kendini 2-3 hafta sonra kıtlık psikolojisi yüzünden yemeğe saldırmaya başlarsın diyet tamamen yalan olur. canın ne çekiyorsa ondan ye, ama az ye

12 temmuz 2024 18:13

4. a3 yok yok dediğim gibi tam tersi kısıtlamıyorum kendimi ama belki de çok kötü bi içeriği vardır hiç önerilmeyen bir şeydir çok absürt şeyleri de bol bol tüketmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar. Yani yeri geliyo nutella koyuyorum yulafa canım isterse o problem değilakldmsklmskl teşekkürler

12 temmuz 2024 18:26

5. Ben bu granolayı çok seviyorum hele beyaz çikolatalısını ama diyete hiç uygun bişey değil basmışlar glikozu şekeri

Kalorisi yüksek, bence boşuna diyetini bozma nutelladan devam

12 temmuz 2024 19:26

6. Bunu seven bim in Antep fıstıklı beyaz çikolatalısına bayılır. Sağlıklı değil ama tavsiyedir

13 temmuz 2024 13:42