kendall jenner vücudu mu kylie jenner vücudu mu ?erkekler hangisini beğeniyor?

1. erkeklerin beğenisini s

15 şubat 2024 21:09

2. kylie tabi ki

15 şubat 2024 21:14

3. kylie daha ulaşılabilir olan o yüzden talibi var haliyle -akdeniz ülkesiyiz malum. ama hepsi yanında kendall ister eşe dosta kendini kanıtlamak için.

15 şubat 2024 21:18

4. Kylie daha çok beğeniliyor. Ben de çok beğeniyorum

15 şubat 2024 21:21

5. Abaza erkekler gibi sürekli kız konuşup yorumlamaya falan utanmiyo musunuz ya

15 şubat 2024 21:25

6. Bu sözlüğün erkek merakı beni delirtiyor. Erkekler nefes almayan kızları beğeniyormuş nefes de almayın artık

15 şubat 2024 22:02

7. Erkeklerin ne begendigi umrumda degil. kylie'nin su anki vucudu diyorum. Kendall son bir kac senedir asiri zayif ve hic cekici gelmiyor. Yaptirmamis olsa memesi bile olmazdi çubuk gibi. Poposu da yok. Fit ve hafif dolgun olmak ideal

15 şubat 2024 22:06

8. varos erkekler kylie begenir. klas sahibi adaammmmmlar kendall begenir. ben de kendallciyim 😋

15 şubat 2024 22:15

9. kylieye etine dolgun diyenler ne yaşıyor tam olarak instasına gidin bakın bbli silikonları çıkarttırmış gayet zayıf fit bir kadın olmuş tabi hala kıvrımları var ama bu haline balık etli diyen kördür. ayrıca son anon çok haklı kendallın vücudu kylieye bin basar

16 şubat 2024 00:19

10. hangisine benzemek için neşter altına yatalım diye mi soruyorsun ss? ikisininki de allahına kadar yapılı da çünkü. sorudaki erkek merakına değinmedim bile. her şeyden umudu kesesim geliyor böyle aptal sorular görünce.

16 şubat 2024 01:41