yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    16 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kendi düğününde makyajını kendisi yapmış ya da yapmayı düşünen bir arkadaşım var mı?

    kendimce / kendime göre iyi makyaj yapıyorum ve herhangi bir make up artist’in makyajımı ‘istediğim gibi’ yapamayacağını düşünüyorum. esasında bu konuda da biraz takıntılıyım.  yazın olacak nikahımda makyajımı kendim yapmayı düşünüyorum ve bu konuda gerçekçi fikirlerini almayı umuyorum. düğününde makyajını kendi yapmış ya da bunu yapan bir gelini gözlemlemiş süslülerden bilhassa.. teşekkür ederim..

    1. Ben,ama belki... Sebebi ise,Abimin düğününde böyle bir hataya düştüm. Adam kirpiğimi istediğim gibi yapamadı mesela verir misin lütfen dedim. Şimdi bir eğitim alıyorum daha öncesinde de çocukluğumdan ber aşırı ilgim var. 

    Eğer mac'de yaptırmayacaksam ben yapacağım gelin makyajımı ama muhtemelen düşündüğümde kalacağım çünkü o porselen görünümü elde etmek için dakikalarca uğraşmak biraz yorucu olabilir. İpek kirpik yaptırmış olurum büyük ihtimalle göz kapaklarım tatarlara benzediği için göz makyajı olmayacak sıradan bir makyajım olacak ama ne bileyim ben de kararsızım ama telaşlı olacağım kesin...

    Ama nikah ise ve telaşlı değilsen sen de yapabilirsin. Nikah derken yanlış anlama düğün için rahat 12 saat makyaj yüzünde kalması gerekiyor. Nikah ve sonrasında davetlileri yolcu edeceksin sonrasında yemek olacak mı bilmiyorum ama doğru ürünleri tercih ettiğin ve iyi bir cilt bakımıyla sen de yapabilirsin. 

    22 kasım 2019 02:03

    2. Ben yapmadim, ama yapabilirdim de yani .baskasina yaptirdigimda farkli bir insana benzemistim ve oyle hissetmek hosuma gitmedi acikcasi.yapilabilir ,yuzunuzu en iyi siz taniyorsunuz. Daha guzel yapma ihtimalinizi yuksek goruyorum .sozlukteki makyajlariniz da cok hos bence suslu.iyi malzemeler tedarik edip onceden denemeler yapmanizi tavsiye ederim sadece.

    22 kasım 2019 02:20

    3. soru sahibi günlük makyajlarını eklemiş hep, bu da profesyonel makyajım dememiş ki anonim 2. gelin makyajını da günlük makyaj gibi yapmayacak herhalde. çok daha özenli ve yoğun yapacaktır. 

    22 kasım 2019 09:05


    4. normalde kendime güvendiğim için nişanımda kendim yaptım. fotolarda iyi çıkarsa düğünde de yaparım belki diye deneme olsun dedim hem. nişanımda beni idare etti ama bir türlü olmadı allah olmadı. bin kere yaptığım şey o gün bir türlü oturmadı gözüme. düğünümde direkt mac'e gittim hiç risk almadım. ben tavsiye etmem ama ille de yapacaksanız aynı makyajın en az 10 kez denemesini yapın. bir de günlük makyajlarınızda soğuk ve sıcak tonları beraber kullandığınız için biraz kirli durmuş göz makyajınız. sıcak tonlar daha iyi gider diye düşünüyorum. bol şans şimdiden.

    22 kasım 2019 10:56

    5. Canım yazarlar! Yorumlarınız, iyi dilekleriniz ve paylaştığınız deneyimleriniz için tek tek teşekkür ederim hepinize. 

    Olumsuz anonim yorumlar için de teşekkür ederim. Zira paylaşımlarım size ulaşıyor ve tarafınızdan değerlendiriliyor onu gördüm.

    Ben kesinlikle makyajda iddialı değilim, aksine kör topal yapıyor olsam da her zaman eğlenerek-zevk alarak yapıyor ve bunu da her girdimde belirtiyorum.

    X yazarımın dediği gibi; Nikahımda başkasının yaptığı makyajla aynada 'başkasını' görmek istemediğim için kendim yapmak istedim. Cevaplarınız kafamı netleştirmek yerine biraz daha karıştırdı mcmcmc ama daha iyi düşünmem gerektiğini farkettim böylece.

    *Buarada paylaştığım günlük makyaj görsellerinde beğenmediğiniz, olmasa/olsa daha iyi olur dediğiniz yerleri mesajla bildirirseniz ayrıca mutlu olurum. Zira bu şekilde bir kaç yazar sayesinde bazı 'hata'larımı düzelttim.

    Tekrar çok çok çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.. iyi ki varsınız<3

    22 kasım 2019 14:24

    6. x yazar : (yazar: Warmandtender) (girdiyi gönderdikten sonra düzenlerimdiye düşünmüştüm ancak düzenleme seçeneği çıkmadı)

    •konuyla ilgili deneyim, fikir paylaşacak yazarlara ihtiyacım var canlar !

    22 kasım 2019 14:27

    7. ben dört ay sonra nişan makyajımı kendim yapacağım. şu an ürün araştırması yapıyorum. özellikle çok iyi bir gözenek gizleyici baz ve kapatıcı arayışındayım. tek korkum o gün heyecanlanıp kötü yapmak, yoksa güzel makyaj yaparım. size destek olmak için yazıyorum. ben de eğer nişanda başarılı olursam nikahımda da kendim yaparım diyorum. açıkçası ablamın düğününda mua'nın ablama yaptığı makyajı beğenmedik. bana da asistanı yapmıştı ama o kadar kötü bir makyaj oldu ki, şu an fotoğraflara bakamıyorum. yüzümden iki ton koyu fondöten ve gözlerime sürülen aşağı doğru duran korkunç eyeliner... pudra pembesi elbiseme eşlik eden fuşya ruj... hahahah. bence doğru ve kaliteli ürünlerle başarılı olabilirsiniz.

    22 kasım 2019 14:43


    8. bence en önemli noktalar ten ve göz makyajı. ben sizi farda başarılı buldum ama eyeliner için gözünüze en çok yakışan tekniği bulmanız için pratik yapmanızı öneriyorum. ben de daha tam en mükemmel eyeliner şeklini bulamadım. göz renginiz çok güzelmiş. lisa eldridge in kendi düğün makyajını yeniden yaptığı videoyu izlemiş miydiniz? bence çok güzel bir düğün makyajı, sizin renklerinize de yakışır diye tahmin ediyorum. o eyeliner kullanmamış, ıslak fırçayla kahverengi far uygulamış incecik. dil konusunda yardım isterseniz bana yazın, ben yaklaşık 15 kez izlediğim için ezberledim hahahah. (link: https://www.youtube.com/watch?v=gLeQhl_yQ-Q burada o makyaj)

    22 kasım 2019 14:58

    9. anonim 6 da benim.

    22 kasım 2019 14:59

    10. 😍herşeyden önce mutluluklar diliyorum süslü

    22 kasım 2019 15:06