kendilerinden yaşça büyük kadınlarla ilişki yaşayan kadınlarla ilgili ne düşünüyorsun ?

erkek 35 üstü, kadın 50 civarı, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? şahit olduğum birkaç ilişki var bu model, adamlar çok mutlular anlamlandıramadığım bir şekilde, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? bu ilişkiye 2 adet örnek var etrafımda, ikisinde de adamlar bu kadınlara bayılıyor.

1. Love is love diyorum. Açık lezbiyen olmak da zor sonuçta...

1 temmuz 2020 08:59

2. Başkalarının hayatını yargılamadan konuşmayı öğren önce. Yazdığın sorudaki anlam karmaşasına bak

1 temmuz 2020 09:12

3. hehe yanlış yazmışım :)

1 temmuz 2020 09:16

4. belki bu kadınlar genç kızların triplerinden bıktıkları için olgun kadınlarla beraber olmayı tercih ediyordur.

1 temmuz 2020 10:14

5. herkesin kendi hayatı. yaşça büyük insanlar da ilişkisinin ne olduğunu biliyordur. gerçek aşk mı başka bir şey mi, kendisi için sorun yoksa bize b.k yemek düşer. sadece çok genç 18-20 yaş aralığındaki insanların çok büyük insanlarla beraber olmasını istismar olarak görüyor ve ondan iğreniyorum.

1 temmuz 2020 10:27

6. Adam da kadın da eşek kadar yetişkinler. Neredeyse 37 38 yaşındaki adamın ilişkisi de beni bağlamaz. Ortada sömürü ve suistimal durumu olsa baskaydi tabii. Herkes işine baksa yeter.

1 temmuz 2020 13:53

7. Özellikle yaşlı seven erkekler var. Böyle ilgileri olan insanlar da olabilir. Macron mesela parası için mi eşiyle birlikte? Bence kimse yargılamamalı.

1 temmuz 2020 16:30

8. tecrübe kazanmak kısa yoldan kadın tanımak istiyorlar. 2 ay önce sorsaydınız farklı yanıt verirdim ama hayat.

1 temmuz 2020 21:04

9. ha lezbiyen bir ilişki yani, ne bileyim 50'lik bir milf mi diyeyim, onunla beraber olan 25 yaşında bir kadın gibi mi... tercih meselesi tabii, ben hiçbir yaşta almayayım onu.

soru başlığı ve açıklaması birbirinden çok farklı ya neyse, öteki türlü de yanıtlayayım: 35 yaş üstü adam demek, kazık kadar adam demek... çocuk değildir. 50 yaşında bir kadınla beraber olmasını biraz garip bulmakla birlikte sakınca görmüyorum. bana göre anası babası olunacak yaşta olmak için, en az 20 yaş fark olmalı arada. 15 halen yetersiz.

adamlar evet mutlu, çünkü kapris çekmiyorlar, muazzam muamele görüyorlar. ondandır diyorum. evet tapıyorlar kadınlara, doğrudur tespitiniz. emanuel macron örneği mesela. kaldı ki orada kadın sanırım 22 yaş büyük. bakmam lazım teyit için, ama en az öyle bir yaş farkı var.

tabii gönül ideal olarak ne ister, genç(ten) veya yakışıklı birini, yine genç(ten) veya güzel bir kadınla görmeyi. öyle daha hoş oluyor. görüntü gözüme hitap ederse, aradaki yaş farkına takılmıyorum. ya da ne bileyim, büyük olan taraf eğer gerçekten küçük gösteriyorsa.

2 temmuz 2020 00:06

10. 10 15 yaş sıkıntı değil de 20+ sakınca geliyor. Böyle uçurum yaş farkı olup da birbirlerini sevenlere hayret ediyorum. Koca bir nesil farkı var nasıl anlaşıyorlar, uyuşuyorlar anlamak güç

2 temmuz 2020 01:34