kendimden küçük birine çok fena tutuldum?

okcupid'ten biriyle tanıştım. ben 24 o 22 yaşında. yaşı benden küçük olduğu için hep dalgaya vurdum, ciddiye almadım. yüzünü, tipini görmedim, merak da etmedim açıkçası. her gün konuşmaya başladık. çok komik ve ağzı iyi laf yapıyordu. öyle böyle derken numaramı istedi. whatsapp'ta görünce şok oldum. o kaşşş, o gözz, o burunn. allahım çok mu kınadım ne yaptım. hep kendimden yaşça büyük erkeklerle birlikte olmuştum. şimdi ne yapacağım bilmiyorum. kendinden küçük erkek arkadaşı olan var mı? ilişkiniz nasıl ilerliyor? bunun dışında her türlü yoruma açığım.

1. Off 2 yas fark bile degil allah askina niye bu kadar takintilisiniz. Yok dalgaya vurmus ciddiye almamis da. Okurken güldüm valla

5 temmuz 2021 19:05

2. Dediğim gibi hep 4-5 yaş büyük kişilerle ilişkim oldu hep. O da bana öyle yaklaştı. Başta ikimiz de dalga geçmiştik, öylesine konuşuyorduk

5 temmuz 2021 19:06

3. Ay suslu nr alaka erkekler hep kendinden kucukle beraber oluyor. Birine bisey oldu mu acaba djfjj biri eyvah!! Diye dusundu mu? Alt tarafi 2 yas zaten cocuk 15 yasinda değil

5 temmuz 2021 19:12