kendime bir tarz yaratmak istiyorum yardim edin?

susluler 23 yasindayim ve hala tarzim ne anlayamadim. cok zorlaniyorum. neyi nasil kombinleyecegimi bilmiyorum. once spor giyiniyordum. sneakers crop shirt uzerine blazer vs. sonra cok zarif giyinmeye takmistim bu sefer de sanki yasli teyzelere benzedim. feminen giyinmeyi seviyorum ama nasil bir tarz yaratmaliyim kendime bilemiyorum. 23 yasinda genc bir kiza en yakistirdiginiz giyim tarzi nedir? ornekler verirmisiniz? nolur yardimci olun

1. A1 suslum cok tesekkurederim guzel yorumun icin. Vucut tipim armut, belim ince ama basenlerim var. Yani ust bedenim alt bedenime gore baya ince. Muzik olarak herseyi dinliyorum aslinda ama duygusal sarkilar daha cok hosuma gidiyor, sezen aksu vs. Romantik filmler, "girly" diziler izlemek hosuma gidiyor. Part time kiko'da calisiyorum. Bos zamanlarimda alisveris yapmayi cok severim ozellikle makyaj parfum giyim. Onun disinda baska sehirlere gidip orda gezmeyi severim yeni yerler kesfetmek. Aesthetic fotolar cekmeyi severim. Biryerde sevdiklerimle beraber kahve icmeyi severim. Ha birde cicekler cok hosuma gider :D

8 ağustos 2022 17:59

2. esmerim. Saclarim kahve ve omuz hizasinda. Yazin cabuk bronzlasirim