kendime zarar verip öldürmem en kolay yol gibi ?

25 yaşımdayım ama hayatımda bu zamana kadar bir tane güzellik olmadı.aile,para,okul,arkadaş kaderim her yonden o kadar kötü cizilmiski bana bir tane güzel pay düşmemiş şansıma .ben artık her gün ağlaya ağlaya kendime eziyet ede ede yaşamak istemiyorum kalbim yara bere içinde ruhum ezilmiş gibi. kendimi oldurmezsem bu eziyeti bir 40 sene daha çekeceğim diye korkuyorum

1. Bye bye o zaman

17 eylül 2021 20:10

2. Süslum yardım almayi denediniz mi? Psikolog veya psikiyatrist?

17 eylül 2021 20:13

3. Süslü seni anlıyorum çünkü ben de senin gibiydim. Ama inan kendini öldürmek en kolay yol değil. Zor ve acılı bi yol. Bazı şeyler zamanla düzeliyor. Kendine değer ver ve sevmeye çalış. Kollarını kendine sar omzuna bi öpücük kondur. Düzeliyor inanki.

17 eylül 2021 20:24

4. Süslü tek değilsin ailem yobaz arkadaşım yok sevgilimle toksik ilişki yaşadım dayak yedim iş yerimden ayrıldım kpss ye calisamiyorum üniversite mezunu olmama rağmen ders çalışmak çok zor. Çok güzel değilim mutlu değilim küçük bir sehirdeyim 30 yaşındayım işsizim ne diyim ki ...

17 eylül 2021 20:25

5. A1 s.ktr git mal.

Ss şu an sana ne desek boş gelecek biliyorum ama intihar çözüm değil. Bir yerden hayatını düzene sokmayı başarabilirsin sadece o gücü kendinde bulman gerek. Bazen insanin dibi görmesi gerekiyor ki ayağa tekrardan kalkabilsin.

17 eylül 2021 20:33

6. Ya a1 gibi piç kuruları niye yaşıyor ya. Niye yaşıyor bu amk dünyasında. Neden geberip gitmiyorlar bir türlü geberesi pislikler. Süslüm sen ölme bunlar gebersin bunlara inat yaşa. Saydıklarının hiç biri bende de yok ama nogger yiyip gece makyajı yapıyorum şu an

17 eylül 2021 20:59

7. Az önce kendimle kavga ettim yine. O kadar bıktım ki her şeyden. Çözüm ölüm değil inan bana hem malesef öyle kolay da değil. Zamanında ben de çok düşündüm, araştırdım. Malesef kolay ve acısızı yok. Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle hem de yaklaşık 4 yıldır, hayatımda iyi giden tek bir şey yok ama işte bi şekilde devam ediyor hayat

17 eylül 2021 21:44

8. daha iyi günlerin geleceğine inanın lütfen hepiniz süslüler. daha yolun yarısında bile değilsiniz, ki yarısında olsanız da fark etmez. her an her şey değişebilir, daha iyi günleri gerçekten göreceksiniz. bu böyle sürüp gitmeyecek. yapmayın bunu kendinize, sizi seviyorum <3

18 eylül 2021 00:47