kendimi baştan yaratmak istiyorum yardim eder misiniz?

169 boy 75 kiloyum. 25 yaşındayım. çalışıyorum. kendimi o kadar paspal hissediyorum ki. çalışmasam ne duşa girerim, ne yeni kıyafet alırım ne de kaşımı aldırırım. ise giderken, markete giderken bir siyah pantolon, üstüne kazak giyip çıkıyorum. o kadar içimden gelmiyor ki. bu durumdan çok sıkıldım. sizin fikirlerinize ihtiyacim var.

1. 1)Hayatımda saçımı boyanmadım. Saçlarımın rengi siyah ve omuzlarimda. Doğal bir şey yaptırmak istiyorum. Hangi işlemi önerirsiniz?

2)saclarim oldukça seyrek. Dökülme için tavsiyeleriniz?

3)cildim karma, siyah noktalı ve gözenekli. Deneyip memnun kaldığınız ürünler?

4)zayıflamak için uyguladığınız metod? (If, Karatay vs)

5) 1 tane siyah pantolonum ve saçma sapan sweatshirt ve kazamlarim var. Önerdiğiniz butik, mağaza ve stil sayfaları?

2 ocak 2023 19:09

2. 6) bana bir şeyler katacak belgeseller, kitaplar, potcastler, YouTube kanalları?

2 ocak 2023 19:11

3. 7) pudrali, ferah kokulardan hoşlanıyorum. Parfüm tavsiyeniz?

2 ocak 2023 19:12

4. armut piş ağzıma düş

2 ocak 2023 19:20

5. Yakın tarihe ilgin varsa 32.gün youtube kanalını takip edebilirsin süslü. Belki bazı konular ilgini çekerse daha detaylı araştırıp okursun, genel kültürü geliştikçe kendini daha güvenli daha olgun hissediyor insan.

Giyim konusunda da siyah pantolonu bırakmakla başla bence. Bir ara ben de hep siyah pantolon giyiyordum. Farklı kesimlerde kumaş pantolonları incele bi trendyol'dan önce, az çok anlarsın vücut tipine nelerin gidebileceğini. Bir de ben gömlekten nefret ederdim ama farklı kombinlerde görünce hoşuma gitti almaya başladım, üzerine süveter seviyorsan belki onlara da bakarsın.

2 ocak 2023 19:22

6. Armut piş ağzıma düşlük bir şey yok bence. Yazılan ufacık bir şey bile bana gerçekten yardımcı olacak.

2 ocak 2023 19:24

7. Parça parça okumuşum o yüzden cevaplarım ayrı ayrı olacak :( benim saçlarım da çok azalmış zaten ince telli ve dümdüzdü, kan tahliline gittim b12 ve çinko yazıldı bunun için, Biotin de kullanabilirsin dedi doktorum. Dökülmesi bayağı azaldı ve minik minik saçlarım da uzuyor aralardan. Bir de hint yağını susam yağıyla seyreltip maske yapıyorum diplere de gelecek şekilde, uçuş uçuş çok güzel oluyor, hint yağı hacim veriyor saçıma.

Bu arada benim saçlarım da siyah, kahveye boyuyorum ben evde kendi kendime. Siyaha göre Daha yumuşak bir renk olduğu için hoşuma gidiyor. sen ten rengine göre seçebilirsin tabii bunu. Omuzlarda ve dümdüz saç bence biraz sıradan, sönük duruyor:( o yüzden uzattım ben göğüs hizama kadar.

2 ocak 2023 19:31

8. 1- Her gün 30dk yürüyüş

2- 16/8 aralıklı oruç

3-Saçları bob kestirmek (hem klas hem bakımlı duruyor)

4- Storytel üyeliği almak; böylece kişisel gelişim + diğer kitaplara hızlı erişim

5- kilo vermeden alışveriş yapmamak

2 ocak 2023 19:41

9. Saç için swissoderm şampuan öneririm. Benim yıkama esnasında olan dökülmemi birkaç yıkamada azaltmıştı. Tangle teezer ile taramama rağmen taraken dökülme devam ediyordu. Yani dökülecek de biraz fazlaydı işte. Neyse tarağı önermiyorum. Şampuan iyi.

Bence düzenli manikür ve kaş aldırmaya gidin. Belirli bir yer ve düzeniniz olsun 20 günde 1 gibi.

Saçlarınıza da keratin bakımı yaptırabilirsiniz.

Giyim olarak da zara kumaş pantolon ve trikolarda krem kahve tonları tercih edebilirsiniz. basic şeyler olursa daha kolay olur sizin için.

Ama içinizden gelmiyorsa tavsiyeler ne işe yarayacak onu bilemedim.

2 ocak 2023 19:42

10. İşte bundan bahsetmiştim. Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız. İçimden gelmiyordu Ama yeni yılla birlikte heveslendim. Dün odamın şeklini değiştirdim, temizledim. Bu bile o kadar mutlu etti ki. Huzursuz olduğum ilişkimi de bitirdim. Sanki Üstümden yük kalkmış gibi. Bilmiyorum gerçekten değişmek ve gelişmek istiyorum. Her anlamda.

2 ocak 2023 19:50