yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    13 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kendimi biraz salınca sevgilimin bana tahammülsüz davrandığını hissediyorum normal mi?

    en ufacık değişik bir makyaj filan yapsam da ekstra özenli sevgi dolu oluyor sanki. hatta "böyle daha sık makyaj yap" dedi birkaç kez. onda da ne düşüneceğimi bilemedim. biraz içime oturuyor, sizce bunlar normal mi? buna benzer bir şeyle karşılaştınız mı?

    1. normal değil 30 yaşındayım şimdiye kadar bana aşık olduğunu bildiğim hiçbir adam makyajsızlığımı, bakımsızlığımı zerre umursamadı. beni kalpten seven erkekler eşofmanlı, sıfır makyajlı, darmadağın saçlı halimle sevdiler hep. sürekli görünüşüme mırın kırın eden, saçını şöyle yap, kilo aldın spor yap bilmemne diyen tek kişi beni sevmeyen ve aldatan bir insandı. gerçekten seven insanın gözü bunları görmüyor.

    hepimiz sevgilimiz iyi gözüksün isteriz, sevgilimiz o gün ekstra güzel gözükünce beğenimizi dile getirmek de normal ama bir insanı sürekli makyajlı, yapılı saçlı bilmemne olmaya zorlamak seni aslında bunlarsız halinle çok da beğenmediğini/sevmediğini gösteriyor. 

    10 haziran 2023 00:10

    2. Normal değil bence de süslü. Canın istemez makyaj yapmazsin mesela o gün sevgilin soguk mu davranacak sana?

    10 haziran 2023 00:14

    3. Ben hiç makyaj yap diyen erkek görmedim duymadım genelde yapma diyorlar. Demek ki makyajsız halinizi beğenmiyor ve öyle görmek istemiyor . Kırıcı bence. Ve ben olsam sana mı soracağım işine bak keyfim nasıl isterse beğenmiyorsan git derdim

    10 haziran 2023 00:18


    4. A1 "şuranı değiştir" vs dediği yok neyse ki ama biraz kendimi bırakınca daha terslemeye yatkın olduğunu hissediyorum suratı filan bir asılıyor sanki. Yıllar içinde her türlü halimi gördü aslında ama son zamanlarda böyle bir şey hissettim. Konuşunca da inkar ediyor tabi ki ne yapacağımı bilemedim, doğal insan dürtüsü diyip kabul ediyorum ama içime de sinmiyor.

    10 haziran 2023 00:24

    5. Sağ olun yanıtlarınız için

    10 haziran 2023 00:24

    6. A3 böyle uzun uzun anlattım makyaj ekstra yaptığım bir şey hiç de tercih etmeyebilirdim diye, ama aynen dediğiniz gibi hissettirdi

    10 haziran 2023 00:25

    7. Bu red flag midir? Düzelmez mi? Uzun zamandır Başka çok sorun yok gibi ama bu kafamı çok karıştırıyor

    10 haziran 2023 00:31


    8. yani yeni ilişki olsa red flagdir diyeceğim ama yıllardır sürüyormuş ilişkiniz. beğenmese senelerce sürmezdi heralde değil mi? belki de sana makyajsızken tahammülsüz davranıyor gibi geliyordur. ben de makyajsızken daha özgüvensiz ve kırılgan oluyorum daha kolay alınıyorum yok yere. belki de sen abartıyorsundur hani adam şuranı değiştir, şunu sür, şöyle yap demiyorsa "bu makyajın güzelmiş daha sık yap" demesinde çok bir şey yok. bilemedim senin hissiyatın doğrudur süslü. 

    10 haziran 2023 00:38

    9. Sağ olun yanıtlarınız için. Umarım ileride de mutlu olursunuz. Benim de kendimi Biraz daha incelemem gerek belki de

    10 haziran 2023 00:44

    10. süslü sanki çaktırmadan manipülasyon var gibi geliyor bana. mesela benim eski sevgilim doğal halini daha çok seviyorum bile derdi açık açık ama ne zaman süslensem, makyaj yapsam iltifat yağmuruna tutardı, bugün çok güzelsin derdi. tartışma çıkarsam bile alttan alırdı. doğalken ise hiç yorum yapmazdı, iltifat etmezdi, daha az umursar gibi hissettirirdi. özenliyken daha çok ilgi gösterdiğini hissederdim. bunu kasıtlı mı yapıyorlar kasıtsız mı bilmiyorum ama sonuçta en doğal halimizle kendimizi bok gibi hissettirmeyi başardıkları bir gerçek. bence normal değil, sizin psikolojiniz ve öz güveniniz açısından sağlıklı da değil. :/

    10 haziran 2023 07:28