kendimi kötü hissediyorum sanki hiç kimse beni sevemez gibi?

süslüler yanlış anlamayın evlilik meraklısı biri falan değilim. hatta yalnız olmak beni daha çok mutlu ediyor ama kafama takılan bir şey var. 22 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. çevremde hiç beklemediğim insanların bile flörtü, sevgilisi var. ben rahat ve flörtöz bir insan değilim ve biraz içine kapanık biriyim belki de ondan insanlar yaklaşmıyor diyeceğim ama muhafazakar kapalı arkadaşlarımın bile sevgilisi flörtü var. nasıl yapıyorsunuz bu işleri anlamıyorum.

1. Beklemediğiniz insanların sevgilisinin olması bile bu işlerden ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor bence süslü :) biraz girişken olacaksın ortamlarda,arkadaş çevren sabitse yeni bir kursa vs gideceksin (şu an zor tabi.) 3 günlük dünya süslü kimseden çekinmene gerek yok

30 temmuz 2020 14:49

2. İçe kapanık ve sessiz, sert olmanızla ilgili. Gülümser misiniz örneğin. Birçok insan gülümseyen insanlardan hoşlanır.

30 temmuz 2020 14:54

3. @anon2 durduk yere erkeklere gülümseyemiyorum maalesef :( normalde arkadaş grubumla gülerim baya eğlenceli biriyimdir ama aşırı geriliyorum karşı cinsin yanında.

30 temmuz 2020 15:17

4. Somurtkan seven de vardır. İlla güleryüzlü mü olmalı kadınlar. Sonuçta dünyada bin türlü insan tipi var. Alakasız bir durum bence güler yüzlü olmakla.

Hoşlandığınız kimse olmadı mı şu ana kadar, siz biraz adım atsaydınız?

30 temmuz 2020 18:04

5. @anon6 bir kişiye adım attım şu ana kadar o da maalesef olmadı. Ergenlik yıllarımdı o yılların verdiği delilikle yapmıştım onu da :)

30 temmuz 2020 18:47

6. @anon7 çirkinler çirkin olduğunu biliyor bence süslü. Çirkin miyim değil miyim diye anlamaya çalışanlar başkasına soranlar güzel olur genelde. İlişkinin olmamasının başka bir sebebi vardır belki

30 temmuz 2020 18:58

7. Süslü sizin de biraz daha duygularınızı belli etmeniz laızm bence. İlla açılın demiyorum ama hiç belli etmiyorsanız da biraz ilgili davranabilirsiniz. Deneyim olur hem.

30 temmuz 2020 19:33

8. guler yuzlu olmakla alakasi yok. ne kadar cingene gibi bagir cagir herkesi azarlayarak konusan, icinden yuzunden pislik akan kadinlar en minnos erkekleri buldu. olay kendini ortaya cikarmak. ne sekilde olursa olsun. siz kendinizi ortaya cikarin da mutlaka hitap edeceginiz biri cikar. ama icinizde ne var bilmiyor insanlar. dolayisi ile yaklasmiyor. kenarda kosede kalmis iseniz bu hizli cagda kim neden sizi ortaya cikarmak, icinizde ne var ogrenmek icin ugrassin?

30 temmuz 2020 21:45

9. Anonim8e katılmakla beraber bunun günlük yaşantıdan çıkacağını düşünüyorum. Ben instagramda benim kültür seviyemde, o olduysa, eğitim seviyemde, o olduysa maddi seviyemde hadi o da olduysa benim gibi olgun mizaçlı ve oturaklı biriyle karşılaşmadım, karşılaşamadım. Zaten sosyal medya aşkı ne kadar ciddiye alınabilir allah aşkına? Konuşuyorum bazen birileriyle sohbet amaçlı baktım iş whatsappa gidiyor run forest run. Ben böyle umursamaz davrandıkça daha çok yalvarıyor bir de insta erkekleri. Geçiniz efendim

30 temmuz 2020 22:16