kendimi zor tutuyorum??????????

şu an beni gostlayıp uzun zamandır mesaj atmayan birine çok fena mesaj atasım var kendimi zor tutuyorum kızlar. beni çok üzdü gerçekten aramızda bir şey var zannetmiştim ve birden mesaj atmayı kesmesi beni mahfetti. saatlerdir onu düşünüyorum gündelik işlerime odaklanamıyorum. nasıl unutucam ben bu aptalı ya. bana akıl verin nolur :(

1. Aynı durumdayım ama düşünme sebebim sevmek değil nefret. Gel birlikte sinirlenelim kız. Allahın belası şerefsizler. Sakın mesaj falan da atma seni istemeyeni sen hiç isteme. Zamanla geçer zaten biraz kendini tut şimdilik

1 ekim 2021 20:52

2. saatler dediğime bakmayın bu gün için bahsediyorum bunu yoksa 1 aydır aklımda, 1 aydır ghostluyor beni sanırım artık bunun ghoslaması da kalmadı direkt sildi beni aklından. ama benim hala aklım almıyor bunu yapmasını. her an mesaj atacakmış gibi hissediyorum ama atmıyor şerefsiz köpek. resmen eziyet bu yaptığı ne kadar düşüncesiz kötü kalpli umursamazlar ya. a2 sakın sen de mesaj atma hiç hakketmiyorlar aslında ama işte ne yapalım gönül bu dinlemiyor :(

1 ekim 2021 20:55

3. Merkür retro var sakin olun kimseye bir şey yazmayın.

1 ekim 2021 20:57

4. a5 ne retrosu bu yine :(

1 ekim 2021 20:58

5. Bu yamuk siklilerin yavşaklıklarına Merkür retrosuyla falan bahane bulmayın ya. Düpedüz pislikler işte

1 ekim 2021 21:09

6. anonim 4 gel sarılalım.Aynısı yaşandı.

1 ekim 2021 21:25

7. a4 kısa cevaplar veriyorsa ilgisini kaybetmiştir çok zorlamamak lazım :( bana da kısa cevaplar verilse anlayacaktım da her şey çok güzelken birden mesaj atmayı kesti

1 ekim 2021 21:30

8. Benimki mesaj attı süslü Merkür retrosuna inanıyorum artık sksllsös

2 ekim 2021 01:37

9. ya a2 keşke benimki de atsa ahahahaha ama nerdeeee zor atar

2 ekim 2021 14:51

10. Ay inanmıyorum tamamen aynı durumdayım kfdmmsm 1 ay olmasına kadar aynı ckdmnx

2 ekim 2021 19:31