kendinden 3 yaş küçük erkekler sevgili olmak?

süslüler selam. çok  kısaca anlatacağım detaya girmeye gerek yok. ben 24 sevgilim 21 yaşında. benim ve onun açısından yaş konusunda hiçbir sorun yok. anneme anlattım normal karşılamadı. sebebini sorduğumda doğaya aykırı, gözü dışarıda olur hep vs. dedi. birbirimizi seviyoruz, mutluyuz 2 ay oldu hiç kavga bile etmedik, tartışma dahi olmadı aramızda. ama bu dedikleri moralimi bozdu biraz. annemi nasıl ikna edebilirim?  annem çok muhafazakar biri değil karakter olarak ama aşırı modern de değil. ne yapmalıyım sizce nasıl yaklaşayım?

1. erkekle* olacaktı

12 ocak 2021 18:14

2. Anneniz mi sevgili olacak neden ikna etmeye calisiyorsunuz ki? Daha 2 ay olmus annenizle daha fazla detay paylasmayin iliskiniz ciddilesirse tanisma noktasina gelirlerse o zaman bakarsiniz.

12 ocak 2021 18:16

3. yaşı bilmiyorum da 2 ayda zaten kavga edilmez. 6 aydan sonra başlar genelde kavgalar. buna dayandırmayın ilişkinizin mutluluğunu bence süslü. annenizi de ikna etmenize gerek yok, zamanla alışacaktır bu fikre.

12 ocak 2021 18:16

4. ilişkinden eminsen annene bir şey kanıtlamana gerek yok? 4 yıllık sevgilim benden 2 yaş küçük.

12 ocak 2021 18:16

5. ya elbette kavga etmek tartışmak için 2 ay kısa denebilir de ben genelde uyumsuz bir insan olduğum için genelde ilişkilerimin başında bile hep sorun yaşadım. evet tabii ki sonuçta benim ilişkim kararım ama ne bileyim yine de onu da tatmin etmek isterdim. umarım zamanla o da anlar. öncesinde 30 yaşında bir erkekle beraberdim ilk zamanlar çok karşı çıkmıştı ama zamanla çok da şey yapmadı. benden büyüktü ondan mı tepki vermemeye başladı bilmiyorum ama şu an yine de kafam karışık umarım alışır.

12 ocak 2021 18:21

6. Ay 2 aylık ilişkide de bi zshmet kavga etmemiş olun süslü, gayet normal cicim ayları bunlar. Tek sorununuz yaş olsun. Annen de kadın erkek doğası konusunda profesör falan değilse önemseme dediklerini. Bu arada benim annemin çoğu konuda dedikleri bi kulağımdan girer bi kulağımdan çıkar 25 senedir, hiç bi zararını da görmedim yaşım oldu 37. ne kadar çok takıyosunuz kafaya. Kuşak farkı, karakter farkı, bakış açısı farkı ne ararsan var aramızda analarımızla, takılmayın bu kadar.

12 ocak 2021 18:21

7. Ben ayni iliskiyi yasadim ama ayrildik suslum. Yastan degil de hayata dair beklentiler farkli oluyor baya. cok baglanmayin eglencenize bakin

12 ocak 2021 18:21

8. anon 5 süslü kendisi de öyle dedi. 30-33 olur diye düşünüyorsa belki ileride anlar beni

12 ocak 2021 18:22

9. Ha bu arada annenin buna tepki verme 30luğa vermeme sebebini söyleyim. Bununla evlenme ihtimalin ona höre yık, diğeriyle vardı çünkü 30 yaşında erkekler bu yola girmiş olur genelde. Her anne de kızının sevgilisiyle hemen evlenmesini, yuva kurmasını, annesine layık bi düğün yapmasını, kucağına ona layık bi torun vermesini vs ister.

12 ocak 2021 18:23

10. çok teşekkür ederim hepinize süslüler.

12 ocak 2021 18:23