kendinden küçük biriyle ilişki?

erkekler kendinden yaşça büyük birine kolay kolay duygusal olarak bakmaz değil mi? yaş farkı 9 yaş.

1. yaşlar 29 38

12 kasım 2023 14:26

2. olabilir. benim abim 31 yasindayken 38 yasindaki sevgilisi ile evlenmisti. hatta 4 yasinda bir cocugu vardi kadinin evlendiklerinde. 4 senedir evliler ve etrafimdaki en mutlu evliliklerden biri diyebilirim. iliskilerde genelde yas farkindan cok uyum, karakter önemli bence.

12 kasım 2023 14:32

3. Valla süslü bana hep kendimden çok küçükler aşık oluyor ama o aşk geçici mi emin olamıyorum. O yüzden uzaklaştırıyorum kendimden. 29 olsa böyle düşünmezdim. ne istediğini biliyor derdim. Ben 31 yaşındayım 22-23 yaşında birinin 2, 3 sene sonra da aynı düşüncelerde olacağından emin olamıyorum. Çünkü benim de 25e kadar 10kere düşüncem değişti.d

12 kasım 2023 14:36

4. Ss siz etkilenebiliyor musunuz o kadar küçük birinden. Ben 35 yaşındayım 20li yaşlarda benimle aynı yaşlardaki erkekler bile tuhaf gelirdi. Şimdi de 31den küçük olanlar çok bebe gibi geliyor ama ilgimi çeken biri olsa sadece yaşı küçük diye eleyemem

12 kasım 2023 14:47

5. iki kere buluştuk yaş konusu açılmadı tam yaşımı bilmiyor, önceden söyleseler ben de etkilenmeyeceğimi düşünürdüm ama bir şekilde etkilendim, ne düşündüğünü bilmediğim için aşık olma potansiyeli olur mu bilmiyorum.

12 kasım 2023 15:58

6. evet, zor:(

12 kasım 2023 22:18

7. anonim 7 teşekkür ederim örneğiniz için, utanmamamı ve yanlış yaptığımı düşünmememi sağladı, sonrası ne olur bilmiyorum.

12 kasım 2023 22:51