kendini iyi hissettiği için cinsel hayatı olmasa bile seksi iç çamaşırı giyen var mı?

kızlar iç çamaşırlarına sardım bu ara, özellikle dantelli fırfırlı sevimli-seksi arası olanlara. burda kendini iyi hissettiği için içine jartiyer giyen bi süslü gördüm mesela.nerden hangi markadan başlamam gerek? bir de sizce çok nadiren olan garip bi durum mu yoksa baya kişi var mı böyle?

1. Yok valla çekerim bato donumu, keyfime bakarım. Canım acıyor benim tv karşısında yayılırken o ipli saplı şeylerle :(

1 nisan 2020 23:18

2. Ben şu an sütyen bile giymiyorum altımda beyaz bi nene donu ama çook özeniyorum ya. Biri bana rehber olsun pls

1 nisan 2020 23:19

3. Benim çevremde pek yok süslü ama bana kalsa her zaman dantelli giyerim ancak pamuklular daha sağlıklı.

Artık tüm markalardan güzel şeyler çıkabiliyor bütçeye göre.

1 nisan 2020 23:21

4. yani evde olduğum sürelerde giymiyorum-hafalardır evden dışarı adım atmıyorum zaten- giyeceksem de tayt giydiğim zamanlarda giyiyorum öbür türlü eşofmanla vs devamlı kayıyor popomun arasından çıkarmaya çalışıyorum sürekli, baya rahatsız edici aahajehakhs zaten pamuklu olmayan iç çamaşırlarını devamlı giymemek gerekiyor, mantara kadar gidebilir yani sonu.

1 nisan 2020 23:23

5. bütün gün evde bile olsam yalnız bile uyuyor olsam kendimi iyi hissettirecek seksi iç çamaşırları gecelikler falan giyerim. resmen moral deposu benim için.

1 nisan 2020 23:40

6. Hangi markalar süslü?