kendinizde ne degisik olsun isterdiniz? ben bembeyaz bir tene sahip olmak isterdim pürüzsüz bir cilt ki kanayan yaramdır?

herkesin cildine bakıyorum psikolojimi etkiliyor rüyama bile giriyor :d

1. kılsız olmak isterdim kaş kirpik ve saç haricinde tüm vucudumda sadece incecik renksiz ayva tüyleri çıksın. istediğim gibi giyinir saçımı istediğim gibi yapardım aşırı güzelleşirdim var yaaaa.

26 mayıs 10:49

2. Yaşım küçükken dert ediyordum öyle şeyler yaşadım ki artık umurumda değil yaş:34

26 mayıs 10:55

3. Ten rengimden memnunum ama sivilcesiz, siyah noktasız, kılsız tüysüz olmak çok isterdim. Bir insanın götünde bile siyah nokta olur mu ya?

Bir de keskin çene hattım olsun isterdim. 56 kilo halimde ekmek hamuru gibi surat ve 100 kilo gıdısı var. Söyleyeceklerim bu kadar.

26 mayıs 10:59

4. ayak bileklerim ince olsun isterdim. göz altı morluklarım olmasın isterdim.

26 mayıs 11:01

5. Fiziksel olarak mı? Boyum daha uzun, diş ağız yapım daha iyi ve burnum daha küçük olsun isterdim. Gözlerim de yeşil olsun isterdim

26 mayıs 11:02

6. gözlerimin yukarı çekik olmasını isterdim.

26 mayıs 11:03

7. Bembeyaz olmak isterdim ben de çünkü bakıyorum çoğu şey yakışıyor beyaz kişilere ve güzel damgası yiyorlar otomatik olarak

26 mayıs 11:03

8. Dişlerim güzel olsun isterdim şekil olarak kötü dişlerim var

26 mayıs 11:04

9. @1 ben de kılsız olmak isterdim elmacık kemigimde belimde göbeğimde insanların nispeten daha kılsız olduğu yerlerde bile siyah killarim var. ve 3 farklı lazer epilasyon sıfır sonuç. bazi insanlar kaymak gibi cildi var sıfır kıl veya sarı minik kıllar, hayat hiç adil değil

26 mayıs 11:17

10. bembeyaz ten gerçekten çok güzel, esmer olmak istemezdim hiç. dişlerim 2 tane eksikti bosluk vardi tel taktirdim şu an daha iyi ama eskisi gibi sağlıklı değiller sarardilar geçmiyor. saçlarım lisedeyken baya bir gür idi çok şanslıydm o konuda ama stresten 3 te 1 i kaldı ve yarısı beyaz :( burnum geniş, yüzüm cildim cok kötü skarlar var çukur çukur cildi hak edecek naptim bilmiyorum oysa çok masraf yapıyorum yüzüme:( suram çok güzel şu konuda şanslıyım dediğim hiçbir şey yok kısaca:((( baya dolmusum :)

26 mayıs 11:20