yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kendinizden daha güzel biriyle arkadaş olmak sizi rahatsız eder mi?

    sb

    1. öyle bir kompleksim yok ama yakın arkadaşım hem başarılı bir öğrenci hem güzel hem fiziği güzel hem maddi durumu iyi, sosyal olarak da çok şanslı, böyle böyle olunca insan birazcık ister istemez kıskanıyor. güzel olan arkadaşlarım için de spesifik bir şey düşünmüyorum dediğiniz gibi düşünerek hayat geçmez bence

    11 aralık 2023 14:16

    2. Açıkçası fiziği, yüz güzelliği ile ön planda olan bir arkadaş istemezdim. Kendimi çirkin hissettirir. Ama bakımlı, kültürlü kendini geliştiren arkadaş isterim.

    11 aralık 2023 14:27

    3. güzelse hic rahatsiz etmez hatta yanimda gezdigi icin mutlu bile olurum gururum oksanir. zaten dis gorunusle ilgili komplekslerim yok kendine asik biriyim amma velakinn babası zenginse ve böyle babis prenses iliskileri varsa kiskancliktan buharlasiyorum oh soyledim rahatladim

    11 aralık 2023 14:42


    4. kıskanç biri değilim gerçekten. ama bir arkadaşım var, çok dikkat çekiyor ve erkekler ilgilerini hep ona yöneltiyor. hatta bundan yıllar önce bir keresinde arkadaşlarla toplu bir halde otururken bir erkek fotoğraf çekimi yapmayı teklif etti, çok fotojenik, güzel, farklı vs. olduğunu söyleyerek. dediğim gibi kıskanç biri değilim ama yanında kişi bu kadar iltifata layık görülürken sen almıyorsan ister istemez insan o kişiye sayılan özelliklerinin tam zıttı olduğunu düşünüyor. kıskanmıyorsun ama kendini de geri çekiyorsun. yıllar geçince şunu fark ettim. evet bu kişinin yüzü çok güzel ama karakteri biraz sıkıntılı ve kilo sorunu var. benim yüz güzelliğim bu kişi kadar iltifat almaz belki ama ondan çok daha güleryüzlüyüm (ki çoğu kişi de benim bu özelliğime iltifat eder) ve daha iyi bir karakterim ve vücudum var. demem o ki her kişi kendi içinde farklı bir güzellik barındırıyor. bunu göstermek tamamen size bağlı.

    11 aralık 2023 14:50

    5. ay etmiyor öff şu soruyu sormaktan bıkmadınız 2 gündür. kıskanmam, arkadaşlarım bebek gibi ben de güzelim benden 2 kat güzeller de var herkesin başka başka özellikleri hayatları var güzeliğe göre arkadaş seçecek kadar fesat ve ezik değiliz şükür. 30 yaşındayım burda bize teyze diyip dalga geçen ergenler 2 gündür arkadaşım benden güzel diye ağlıyor eziksiniz gerçekten. vasıf olmayınca buna takılıyorsunuz herhalde.

    11 aralık 2023 14:55

    6. Etmez. Diğer Kadınları rakip olarak gören kompleksli biz ezik değilim çünkü

    11 aralık 2023 15:02

    7. A6 30 yaşında biri olarak böyle şeylere takılma zaten. Ergenlerle kendini olgunluk olarak bir mi tutuyosun? 

    11 aralık 2023 15:13


    8. rahatsız etmez, aksine beni de yükseltir. bir rekabet olarak algılanmasın ama, kendime her gün iyi bakmamı hatırlatan bir ufak reminder gibi çalışır bende. paspal insanın yanında ben de istemsizce paspal olabiliyorum bazen, onu fark ettim.

    11 aralık 2023 15:25

    9. Kendimi güzelleştirmek için çok uğraşırken buna hiçbir çaba sarf etmeden sahip olan biri ile arkadaş olmak istemem. Burada sebep o değil de kendimim. Hep çok uğraşmam lazım, bazen çok uğraşsam da olmuyor. Gerçekten yoruluyorum.

    11 aralık 2023 15:26

    10. a6 abla sen istersen bizle kendini bir tutma he ne dersin ablam?

    11 aralık 2023 15:37