kendinizden yaşça küçük erkeklerle ilişki yaşamak nasıl bir şey?

eğlenceli, enerjik ve duygusal erkeklerden hoşlanıyorum fakat bu özellikler benden büyük birinde olunca nedense bana güven vermiyor. bu yüzden kendimden yaşça küçük erkeklere çekiliyorum. bugüne kadar sadece benden büyük erkeklerle ilişki yaşadığımdan yaşça küçük biriyle çıkmak nasıl olur merak ediyorum. partneri kendinden küçük hanım süslülerim beni bu konuda aydınlatabilir mi? her türlü ipucu ve detayı bekliyorum.

1. Çok yakın bir arkadaşım hep kendinden küçüklerle takılırdı. İlk sevgilisi 2 yaş küçüktü sanırım. Sonraki flörtü 3 yaş küçüktü. Bir diğer sevgilisi 7-8 yaş küçüktü. Erkekler çocuk gibiydi. Hayata bakışları ve bi çok şeyleri farklıydı. O eğlence ve enerjiklik bi süre sonra kesmiyor haliyle ilişki bitiyor. Benim arkadaşımda gözlemlediğim buydu.

22 şubat 2021 02:21

2. benim son iki eski sevgilim 2-3 yas kucuktu, su anki 6 yas kucuk. 2-3 yas kucuk olanda acikcasi cok bir fark gormedim. 6 yas kucuk olanda da soyle bir durum soz konusu, bence ben daha bilgili ve tecrubeli biriyim. ben iliskide baskin olmayi ve yonetmeyi seven tarafim. karsimdaki de bu yonumden hoslaniyor. birlikte cok egleniyoruz. benim bildiklerim vs onun icin bir tehdit unsuru degil. mesela 2-3 yas kucuk olanlardan biri icin oyleydi, ama benden buyuk cogu erkek icin de oyle. boyle seyler yastan cok kisilikle ve hayatin hangi noktasinda oldugunla alakali. calismaya basladiktan sonra ne fark eder ki zaten? arada nesil farki yoksa, biri digerini somurecek, kullanacak pozisyonda degilse ben bir problem gormuyorum. ben zaten muhendisim. toplumun koydugu cinsiyet rolleri beni ilgilendirmiyor.

22 şubat 2021 09:56

3. Erkekler, kadın kendinden küçükse ya da aynı yaştalarsa, kadının daha bilgili, görgülü olup daha fazla kazanmasını çekemiyor. Bu yüzden en azından kendisi yaşça küçük olursa bu kompleksleri azalır diye düşünüyorum. Olgunluk konusunda ise, ben her daim yaşıma göre olgun ve oturaklı biri olmuşumdur, belki de bu sebeple kendimin tam tersi olan biraz daha çocuksu insanları hoş buluyorum. Lakin soruda da belirttiğim gibi, benden büyük erkekler çocuksu olunca güvensizlik veriyorlar. Bütün bu sebeplerle son zamanlarda kendimden küçük yaştakilerle ilgilenmeye başladım. Bir yandan da 4 yaş küçük bir erkek kardeşim var (gizlinot: Ben 24 yaşındayım) ve bu durumların onu nasıl etkileyeceğini düşünüyorum.

22 şubat 2021 10:44

4. 1-2-3 yaşta sorun olduğunu hiç görmedim. Bir arkadaşımın sevgilisi kendisinden 1,5 yaş küçük. Çocuk kızın ilk sevgilisi. Çocuğun daha önce bir ilişkisi olmuş uzun. Araları çok iyi. İkisi de çok olgun insanlar. Kız 26 çocuk 24 buçuk.

Bir kız arkadaşım da 26 yaşında. Sevgilisi 23 yaşında. Kız sürekli instagram'a bana göre olgunca şeyler atmayan, tripli, olgun davranışları olmayan biri. Baktığınızda çocuk 3 yaş küçük ama arkadaşımdan kat kat olgun biri. Yani açıkçası yaşıtım hatta benden büyük erkeklerde bile bu tavrı göremiyorum.

Ben kadınların sosyal medyanın da etkisiyle artık daha geç olgunlaştığını düşünüyorum. Bu fikrimi ayrı tutarsak 2 yaş büyük bir erkekle sevgili olan bir kişi 2 yaş küçük bir erkekle sevgili olmuyorsa bu ikiyüzlülüktür. 10 yaş büyük/küçük hiç sağlıklı değil bence ama bu cinsiyetten bağımsız olarak öyle bana göre. Olgunluk cinsiyetle belirlenmiyor. Yaşanmışlıklar, kişinin karakteri, huyu suyu etkili.

22 şubat 2021 10:57

5. ilişki yaşanmıyor, çocuk avutmuş oluyorsunuz. tabi kaç yaş fark olduğuna bağlı. ama sonuçta erkekler zaten çocuk gibi bir de 10 yaş küçükse, koşarak uzaklaş.

22 şubat 2021 22:44