lisansta erasmus stajına gitmek
ss ben covid öncesinde 60-65 kilo vermiştim ve derim sarktı. hem meme hem de karın germe yaptırmıştım iyi ki yaptırmışım diyorum.
iyi düzeyde excel ve sql, r bilmek yine kendime yaptığım en iyi yatırımlardan kesinlikle (ama bu kişinin çalışma alanına göre farklılık gösterir)
eve dyson süpürge, airfryer, çamaşır kurutma makinesi ve otomatik kahve makinesi almak hayat kalitemi cok artırdı
İğneli epilasyon ile koltukaltı komple kurtuldum. Keşke bütün vücuda yapabilecek kadar param olsa.
Bir de Kurutma makinesi de aldım ve gençleştim resmen bu kadar mı fark eder. Dolu dolu iki makine çamaşır yıkayıp kurutabiliyorum yarım günümü bile almıyor. Öteki türlü yıka as kurusun diye beş gün bekle sonra topla falan.
Erasmus yapmak +1 biriktirdiğim bütün para bitmişti ama kısa zamanda hem normalden fazla ülke gezdim hem de kendimi buldum. Benimle beraber kazanıp benden daha iyi durumda olup gitmeyen arkadaşlarım pişman oldular
Haketmeyen insanları hayatımdan çıkartmak. Dışarı çok neşeli sevecen gözûken bir kızla kısa bir sürede çok yakın arkadaş olmuştum. Herkesi tanır herkes de onu çok "şeker" bulurdu ama kime denk gelsek o kişi gittikten sonra onun hakkımda bildiği tüm dedikoduları anlatırdı. Aynısını benim için neden yapmasın diyip hayatımdan çıkarttım.
Dişlerimi yaptırmak. Anne sütü almadığım için diş minem çok yumuşak ve çok diş problemim vardı. Hiç acımadım verdim parasını aynada ağzına bakıp kusurları görmekten ağzını kapatarak gülümsemekten gına gelmişti.
Spora başlamak. Daha yeni başladım ve spor salonuna gidiyorum ve evde motive olan bir insan olmadığımı farkettim. Bir yere gitmem o işi yapmam ve eve dönmem gerekiyormuş.
Neler yaptırmak istiyorum? Pandemide lazerim yarım kalmıştı ona tekrar başlamak istiyorum ayrıca bir an önce aile evinden çıkmak ve psikolojik yardım almak istiyorum.
A2 excel ve sql'i nasil gelistirdin acaba?