kendinizi emanet edeceğiniz kiminiz var? sizce bu emanete sahip çıkarlar mı ve bundan memnun kalır mısınız?

1. Bir abim var. Gözüm kapalı emanet ederim kendimi. Süper kahraman gibi girdi hayatıma 10 yıl önce. Yıllardır ülkenin iki ucundayız. Ben şu an hastanedeyim. Sanırım ameliyata alınacağım birkaç gün içinde. Ameliyat kısmını daha öğrenmemişken her şeyini askıya aldı, havaalanına koştu. O kadar da taze bir örnek vermiş olayım

29 temmuz 01:14

2. anonim 1 ne güzel, geçmiş olsun. gerçek abiniz mi anlamadım

29 temmuz 01:17

3. Teşekkür ederim süslü. Gerçek abim değil, üniversitede tanıştık

29 temmuz 01:19

4. Benim de bir abim var, öz abim değil. Keşke öz kardeşi olsam da dibinden ayrılmasam diyorum. Maddi manevi her daim yanımda. Adam öldürsem sorgulamadan gelir cesedi yok etmeme yardım eder o derece djndmd gece nöbetinden çıkmış uykusuz haliyle bile benimle ilgilenir derdimi bilir. Anlık rahatsızlığım olur laf arasında ağrım var ya derim sürekli yoklar naptın ilaç aldın mı ağırlaşırsa haber ver hastaneye gidelim vs vs iyi ki var

29 temmuz 03:57

5. Eşim ve annem. Ban verdikleri değere her daim şaşırıyorum

29 temmuz 04:05

6. Anne babam var ama memnun kalir miyim tartisilir. Yasli insanlar ikisi de. Ellerinden geleni yaparlar tabii ama hastalandigimda falan basit seylerse soylemiyorum bile kendim gidip hallediyorum. Antidepresan kullaniyorum bir suredir mesela haberleri yok. Olsa uzulecekler surekli naptin diye soracaklar. Tabii ki cok buyuk bir meselem olsa emanet ederim kendimi ama su anda ilk tercihim kendi kendime halletmek.

29 temmuz 08:45

7. insanlar kendilerini bana bırakırlar genelde. kendimden çok başkaları için çabaladım çünkü hayatım boyunca... benim kadar yetkin olamaz ama iki kardeşim var benim de. ikisi birleşip bir ben olsa gene iyi de muhtemel değil... bunu böyle kibirli bi yerden söylemiyorum, çok küçük yaşlardan itibaren çok sorumluluk yüklendi sırtıma o yüzden ayrıntılı ve büyüklü küçüklü olarak çok fazla şeyi düşünmek zorunda kaldım. onun getirdiği bir şey... memnun muyum şu an? hayır.

29 temmuz 10:13

8. erkek kardeşim ve eşim var.

gözleri gibi bakarlar eminim.

annem babam büyük kardeşim ise asla bakmaz, hiç güvenmiyorum.

29 temmuz 12:15

9. Kedinizi okudum başta 🙃

Neyse soruya cevap verecek olursam kimsem yok.o yüzden yapayalnızım bu hayatta.

29 temmuz 12:22