kese yapamıyorum alternatif peeling önesi istiyorum ?

süslüler ben sağlık sorunlarımdan ötürü bir süredir sıcak duş alamıyorum ve bundan sonra da alamayacağım. sorun şu ki cildim keseye inanılmaz alışkın küçükken bile anneannem keselerdi beni ak pak olayım diye. şimdi duşta soğuk su kullandığım için kese işe yaramıyor ama terleyince böyle topak topak ölü deri kir karışımı çıkıyor her yerimden. bu sorunu nasıl çözerim? duşta hangi peelingi kullansam işe yarar? beni böyle gıcır gıcır yapacak ürün arıyorum. bütün vücuduma kullanacağım için fiyatının da uygun olması lazım tabi. başka çözüm öneriniz varsa onları da bekliyorum. herkese mutlu pazarlar :) ek olarak duş jeli değil doğal zeytinyağlı sabun kullanıyorum cevapları etkiler belki

1. Ben de öbek öbek ölü deri atacak bir peeling arayışındayım süslü. Kullandığım peelingler scrublar hiçbir işe yaramadı bu zamana kadar. Takipteyim. Bu arada çok geçmiş olsun.

9 haziran 2019 13:15

2. kuru fırçalamayı düşünebilirsiniz, o bende kese etkisi yapıyor gibi hissediyorum.

9 haziran 2019 13:16

3. süslüm kuru fırçalamayı kol ve bacaklarımda yapabiliyorum ama ince derilere yapamıyorum hemen tahriş oluyor. mesela göbeğime göğüslerime (memeler oluyor) yapamıyorum.

9 haziran 2019 13:19

4. teşekkür ederim süslü hemen bakıyorum yorumlara

9 haziran 2019 13:31

5. yaptığınız yerlerde istediğiniz kese etkisi oluyorsa ama yine de kuru fırçalamaya bir şans daha verebilirsiniz. belki daha yumuşak bir fırça bulabilirsiniz. ben de bazen tahriş ediyorum kendimi ama doğru baskıyı uygulamayı oturtabildiğimden beri etmiyorum, çok bastırmamak lazım.

başka bir tavsiyem de yağlanmak olabilir. ben bazen banyoda zeytinyağıyla tüm vücudumu yağlıyorum. yağla temizleme zaten yaygın bir yöntem biliyorsunuzdur, yüze vs de uygulanıyor. yağlayıp sabunla arındırabilirsiniz, ya da cildiniz severse sadece suyla arındaırıp çıkabilirsiniz (benimki sünger gibi emiyor o yağı zaten). bu belki size o istediğiniz gıcır hissi yaşatır. o yağ ağır gelirse niveanın da vücut yağı var banyoda kullanmak için, daha seyreltirilmiş gibi ama bana yurtdışından gelmişti, burda var mı bakmadım hiç.

doğal peeling tarifleri de var ama hiç denemedim, kille şekerle vs, deneyen süslüler yazar belki.

maalesef başka bir ürün tavsiyem yok kendim paketli şeylerden kaçınmaya çalıştığım içini, umarım bulursunuz hoşunuza giden bir şey.

sevgiler.

9 haziran 2019 13:32

6. yağ kullanmak hiç aklıma gelmemişti süslüm deneyeceğim mutlaka. ben de paketli şeylerden uzak durmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar.

9 haziran 2019 13:55

7. suslu tek sorun sicak suyun teninize degmesi mi? buharindan da etkileniyor musunuz? sicak suyu acip iceride durarak buhar odasi etkisi yaratabilirsiniz, sonra da ilik suyla teninizi islatip yine keselenebilirsiniz diye dusundum.

9 haziran 2019 13:57

8. süslüm sorun sıcağın kendisi suyun cildime demesinden ziyade sıcak ortamlarda bulunmam beni kötü etkiliyor. buhar benim için hayal yani

9 haziran 2019 14:18

9. Bee beautynin kahveli peelingini alacağınıza içtiğiniz türk kahvesinin telvesine biraz gliserin ve zeytinyağı gibi yağlar karıştırın ve onla peeling yapın, ben öyle yapıyorum baya bir işe yarıyor, hem maliyeti de çok yok

9 haziran 2019 18:49