kişisel hesabı olmayan fake hesabı olan sevgili ?

sevgilimin kişisel hesabı yok fake hesabı var. önemsememiştim niyeyse. bu arada sevgilimin telefonunu hiç karıştırmam. bugün whatsapptayken aç bi bakayım dedim yanında şakayla karışık sohbetlerine bi baktım üstün körü güldük geçtik. aklıma geldi aniden instagramını açsana fake hesabını dedim. istemiyorum işte fake zaten, ne gerek var, bana niye inanmıyorsun, beni niye sorguluyorsun açmak istemiyorum diye büyük bir tepki verdi. ben de lütfen açar mısın sadece merak ediyorum lütfen üzüyorsun beni falan dedim. asla açmadı yalvardığım halde. ve bana çok ilginç geldi ne yapsam ne düşünsem bilmiyorum. hep yanyanayız zaten yaşadığımız yer iş yerimiz beraber. beni aldattığını düşünmüyorum ama bu davranış çok canımı sıktı. sizce neden? lütfen ciddi cevaplar verin moralim çok bozuk

1. Eski sevgilisine veya merak ettiği kişilere bakıyor işte, daha nasıl açık olabilir.

28 ekim 2022 00:15

2. Benim de fake hesabım var açıkça söyledim eskiden beri kullanıyoruz kız arkadaşlarımla şöyle şeyler takip ediyorum diye yanında bile baktım. Sadece bunlar varsa neyini gizliyor ya

28 ekim 2022 00:16

3. Benim de var süslü o yüzden empati kurabiliyorum. Göstermek istememesi enteresan. Böyle hesabına bakayım, şifreni ver falan ilişkileri tarzim değil. Ama böyle bir muhabbet geçtiyse ve whatsappta sorun etmeyip Instagram hesabına gelince inat ettiyse de orada gayet bir şey vardır.

Ama Ben birileriyle iletişimde olup aldattığını değil, stalk yaptığını düşünüyorum.

28 ekim 2022 00:25

4. Kız sen yoksa benim eximle mi sevgili oldun? Hahahakskwlsl aynısını yaşamıştım sonra bi gün telefonunu karıştırdım gizlice, gitmiş o fakeden exine beğendiği kızlara şuna buna işte "kölen olayım ayaklarını yalarım" tarzı mesaj atmış hahajakwjwpwkwpwopww aklıma geldikçe gülerim hala. beni kölen yap, döv beni, ayaklarını ağzıma sok içeriğindeydi tüm kızlara + exine yazdığı mesajlar hahakakwoslsp  sonra zaten birkaç ay daha bekleyip bana da böyle sapıklık yapmasın diyerek düzgünce ayrıldım, ayrılınca sapıklaşıyo böyle tipler o yüzden güzelce ayrıl sonra da her yerden engelle, ben instadan oluşturabileceği yeni hesapları da engellediğim için bana ulaşamıyor hiçbir yerden

28 ekim 2022 00:41

5. Hiç bir şey olmasa size bir şey olmadığını göstermek için açar, sonra güven bilmem ne problemlerinden bahseder. Şu haliyle yediği bir halt var gibi duruyor.

28 ekim 2022 08:40

6. Sizce gizleyecek bir şey olmasa neden öyle yapsın? Hâlâ aldatıldığımı düşünmüyorum demeniz oldukça enteresan. Sexting vb. Yapmadığını nereden biliyorsunuz? Bence sizi aldatıyor. Mesajları silmiştir. Başka gün gösterir merak etmeyin. Bundan sonra daha tedbirli olur. İşte bazen işaretleri insan görse de kabuk etmek istemiyor.

28 ekim 2022 12:45

7. Ünlüleri falan takip ediyorum dedi açıklama olarak da. Sexting falan mı yapıyor ama vakti bile yok ki buna hep beraberiz. Sağlıklı bir cinsel hayatımız da var

28 ekim 2022 13:13

8. ünlüleri falan takip ediyorum derken ne çeşit hangi sektörün ünlüleri kdmdmd bence sebep bu. anasayfa allah bilir ne halde

28 ekim 2022 18:33

9. Ss ünlüleri takip etmesi bu kadar gizlenecek, saklanacak bir şey mi? Sizin bileceğiniz iş tabii. Gözüyle görüp kabul edenler de var vs. Zaman bulunuyor. Acilde bakın acilden bahsediyorum :) hekim olup iki sevgilisi olsn vardı. Biri hastaneden diğeri internetten başka şehirde. Her şeyi de yapıyordu. Çevresi onu dindar ve efendi kişiliğiyle bilirdi. Gerçekler ne yazık ki öyle değildi. Siz bir sorun görmüyorsanız sorun yoktur ama belli ki içten içe inanmıyorsunuz ki buraya bunu sormuşsunuz. Herkes de aynı tepkiyi verir. Duygularınızı bir kenara bırakıp mantık çerçevesinde bakmanızı öneririm.

28 ekim 2022 21:24

10.  Benim de sadece fake hesabım var ve oradan hiçbir şey paylaşmıyorum. Kendime göre takip ettiğim kişiler var işte dermatologlar, kpop şarkıcıları vs vs. Asla çevremden birisi ya da düz, sıradan tipler yok. Millet abuk subuk şeyler paylaştığı için kendi adımla hesap açmadım kimse eklemesin diye. Ama eşim fake hesabım olduğunu biliyor hatta onun alışveriş siteleri için açtığı dandik email adresiyle kayıtlandım. Özetle fake hesabı olması acayip değil ama yangından mal kaçırır gibi senden kaçırması anormal.

28 ekim 2022 22:54