kişisel hijyen ve pis bir soru kulak ile ilgili?

kulaklarım sürekli pis benim. sık sık yıkanıp her duştan sonra 'peçete' ile temizlememe rağmen sürekli özellikle her sabah uyandıgımda kulaklarım dolu oluyor ve iğrençte olsa ben karıştırarak kaşıyorum parmağımla ve sonra peçeteyle yine siliyorum. :( mesela sağ kulağımın üstüne yatılı uyuduysam sağ kulağım tıkalı oluyor sabah. (doktor kulak cubugu kullanmamam gerektiğini söylemişti)

1. Kbb de temizliyolar diye biliyorum kulağı. Kulak çubuğu kullanma tabi. Ben 20 senedir falan tel toka kullanırım temizliği için. İleri götürmeden tabi. Girişteki duvarları temizlemek için. (tavsiye değildir tabii ki, herkesin kendi bileceği iş)

5 mart 2022 11:23

2. 'Kulak çubuğu kullanma tabi' dedikten sonra ben tel toka kullanırım diyen a1...

5 mart 2022 11:25

3. Bir ara kulağımı sert şeylerle kaşıdım. Egzema oldu kulağım. İltihap kaptı. Ölüyorum sandım öyle kötü oldu. Bir süre sağır gezdim. Doktor doktor gezdim. Ve doktor bir daha kulak çubuğu asla kullanma dedi. Ben yine kullanıyorum maalesef rahat edemiyorum yoksa. Ama yanlış kullanmak, yine de Emin olun tel toka kadar kötü değil en azından kulak için yapılmış bir ürün. Temizlettir rahatsızsan süslü.

5 mart 2022 11:39

4. Suslum doktora gittin mi hic ne dedi? Aksamdan sabaha dolmasi cok fazla geldi bana

5 mart 2022 11:43

5. Bulunduğum yerde KBB yok, evde temizleme nasıl yapabilirim diye araştırma mı yapsam.. birde kulak cubugu kullanmadıgım için peçeteyi kıvırıp ince bir hale getirip sokuyorum

5 mart 2022 11:45

6. Evde yapılmaz süslü internette bir şeyler var ama güvenilir değil onlar boşa yapma. Zaten bu kadar çabuk kirleniyorsa baska bir sebep vardır yüzeysel olur yaptığın seyler.

5 mart 2022 11:47

7. hocam bu ciddi bir hastalığın belirtisi muhtemelen. aksatma, merkezi bir yere gidip kbb'ye görün.

5 mart 2022 11:48

8. Of ya, bana en kısa sürede KBB yolu gözüktü özel hastaneye soracağım pazartesi günü

5 mart 2022 11:48

9. tel tokanın gerçekten de işe yaradığını söylemeye geldim. benim annem yapıyor bana pek derine sokmadan. sırf bundan dolayı ayrıca o basit siyah tel tokalardan alıyorum ve birer defa kullanıyorum tek kullanım. kulak çubuğuna gelemeyen kirleri toparlanmış halde alıyor toka.

ama sizin sorununuz normal gelmedi bana. kesinlikle iyi bi KBB doktoruna gitmelisiniz

5 mart 2022 12:22

10. Süslü ben sabah temizliyorum akşam yine kirleniyor. KBbye gittim doktor baktı makineyle bir şeyler yaptı hiçbir şey yok normal her kulak Farklı dedi. Uzman doktor sonuçta güvendim ben de.

5 mart 2022 12:28