yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    14 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kilo alan süslüler gelebilir mi?

    benim gibi kilo alanlar var mı? alkol çerez derken aşırı yağlanmışım 1 ayda. burada birbirimizle sözleşip diyete başlasak olur mu?

    1. Merhabaa, bende bir ayda inanılmaz kilolara çıkmışım çok üzgünüm :( yanıma diyetbody arıyorum

    26 ocak 2022 11:45

    2. Ben de bir senede 6 kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor ama sizden şişmanım buyuk ihtimalle :( 

    26 ocak 2022 11:46

    3. Olur suslu olur...

    ben hayatim boyunca kilo fazlasi olmamis, hep zayif olan biriydim. ne olduysa karantina basladigi andan itibaren oldu. yakin zamanlara kadar hayatim tamamen evin icinde gecti, gercekten sadece yiyip icip yattim bu kadar zaman ve aslinda kilo alabilen biriymisim onu ogrendim. 10 kilo aldim. zaten asiri evcil bir insanim, okul is vb gibi disari cikma zorunlulugum olmayinca asiri hareketsiz bir sekilde evin icinde yasadim iste iki yil :( sonuc bu. yine de iki yil sadece yiyip icip yatmaya gore iyi bile diyorum aldigim 10 kiloya cidden, basit bir yuruyusum bile yoktu hic. Ama hayatimda daha once hic sahip olmadigim bir vucut oldugu icin hala alisamadim kendime, garipsiyorum. eski halime donmek istiyorum ben de.

    bu arada cok kisa boyluyum onu da belirteyim, yani aldigim 10 kilo direkt butun tipimi degistirdi. eski pantolonlarimin bir tanesi bile olmuyor, hep yeni almak zorunda kaldim. alt kismim iki beden buyudu. :(

    26 ocak 2022 12:01


    4. a4 inanır mısın harfi hafine aynınım süslüm. ben hepinize güveniyorum duygusal açlıkla baş edebildiğimiz sürece yaparız bu işi şipşak :)

    26 ocak 2022 12:06

    5. Bana da olur e takipleseliim  bir wp grubu kuralım o zaman?

    26 ocak 2022 12:22

    6. ben de katılırım tatlışlar ya, güzem motivasyon olur.

    26 ocak 2022 12:30

    7. Ben de yazdan beri aldım göbeğim aşağı sarkiyor resmen:(

    26 ocak 2022 12:52


    8. Ben de diyete başlayalı 1-2 gün oldu. Motivasyon için ben de olurum

    26 ocak 2022 13:21

    9. Benim 2 ayda 20 kg a yakin kilo almama ne diyorsunuz susluler? Kaldi ki cok obez hallerden geldigim o kiloyu hep muhafaza etmeye ve ustune eklemeye calisirken(sporla yani daha iyi bir hale getirme cabam) her sey cope gitti. Pandemide aldim bu arada ve sadece 2 ayda. Yedim, ictim, sabah 6-7 lere kadar oturdum, oyun oynadim. Hep yatay pozisyondaydim ve yuruyusu falan biraktim, spor salonlari kapanmisti yine yuruyordum gunde 1.5 saat ama maske zorunlulugu gelince disari cikasim gelmemisti. Boylelikle geceleri yaptigim makarna ve pilavlar, tostlar, colalar cipsler ve pastalar 2 ayda 20 kg olarak geri dondu :) ve ben kendimi diger halimle sisko bulurken suan asla sisko olmadigimi anladim. Ama su sira bi 3-4 kg verdigimi dusunuyorum.

    26 ocak 2022 13:27

    10. Anonim 4 sen resmen bensin süslü. Kısa boyla 7 kg civarında aldım vucudum sacma sapan bir hal aldi. Hayatimda hic olmadigim bir haldeyim. Birbirimizi motive edelim şahane olur ya.

    26 ocak 2022 13:32