kilo aldığım için sevgilimin(eski) zorbalığı?

bana dün kilo aldığımı, beğenmediğini 40 yaşındaki kadınlardan bile daha yaşlı göründüğümü söyledi. sorun şu ki, kortizon tedavisi gördüm ve yaşadığım olaylardan dolayı gerçekten kilo aldım sanırım 8 -10 kilo kadar. bu durumu uzun zamandır onu rahatsız ettiğini ama zayıflarım umuduyla ilişkiye devam ettiğini aslında şimdi bile ayrılık sebebi olacabileceğini söyledi. ne kadar zor durumda olduğumu neler hissettiğimi görürken bana bunları söylemesi çok yıprattı. ne yapmalıyım diye sormuyorum, kendimi iyileştirmek için ne yapabilirim? psikolojik destek alacak bile param yok şu an. ben nelerle boğuşurken adamın tek derdi görüntümmüş

1. Başlıktan eski sevgilin olduğunu düşünüyorum? Sırf seni üzmek için söylemiş bunları, hala sevgiliysen direkt ayrıl ve uzaklastir, zaten sağlık şikayetleri sebebiyle kilo almışsın birine laf etmenin tek amacı onu kırmaktır, o da biliyor senin kontrolün dışında olduğunu, sadece seni üzmek istemiş. Ve 10 kilonun da asla abarttığı kadar etkisi olduğu sanmiyorum.

3 ekim 2024 10:23

2. Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım tedavin sular seller gibi akar geçer. Kortizon tedavin bittikten sonra zaten doğalından ödem atacaksın. Sonrasında da sadece sağlığın için, genç olduğun ve vücuduna fazla yük binmemesi için kilo verirsin.

Ben böyle durumlarda biten ilişkileri şanslı bulurum. Hayatın bize ne göstereceğini bilmiyoruz, ilerleyen yaşlarımızda da böyle tedaviler almamız gerekir. Allah sağlıktan ayırmasın ancak hayatta her şey var. Demek eski sevgilin hastalıkta da sağlıkta da beraber olunacak bir yol arkadaşı olmanın zorluğunu göğüsleyebilecek biri değil. Ss hastalığın her türlüsü zor, ne yazık ki ben kıdemli hasta yakını olduğum bir hayat yaşıyorum, ve gerçek keşke tümm hastalıkların tek yan etkisi 5-10 kilo olsa. Eminim sen de kilo tek derdim değil diyorsun, ben sevgilinin çeperinden konuşuyorum.

Velhasıl umarım bundan sonra karşına seni gerçekten hak edecek, yol arkadaşın olabilecek biri çıkar. Sevgililik dönemi bunları test ettiğimiz bir dönem ve o çocuk bariz sınıfta kaldı.

Btw elinde mesaj falan varsa ben naçizane yeni sevgilisi olsam eski sevgilisine bunları demiş bi adamla birlikte olmak istemezdm. Herkes atma atma diyecektir ama ben olsam bilmek isterdim diyim. Kısa not.

3 ekim 2024 10:25

3. 8-10 kilo 40 yaşından daha yaşlı gösterecek kadar bir fark yaratmaz bir kere ufak atsın. onun ayrılası varmış bence bahane bulamamış ve buradan yürümüş. üzülmene bile değmez.

3 ekim 2024 10:28

4. Ayrılık mesajını sen mi atarsın biz mi atalım? Hatta direkt goastla

3 ekim 2024 11:23

5. süslü geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim. onun dışında kilo alman güzel bir aptal turnusolu olmuş ve geleceğini kurtarmışsın bence

3 ekim 2024 12:49

6. Süslü ben annemi kaybettikten sonra antidepresana başladım 10 kilo aldım . Yavaş yavaş veriyorum . Ama bir süre o kilolarla yaşadım neden sağlığım için . Çünkü o ilaçları kullanmasam belki bugün hayatta bile değildim . Hayata hiçbir şey benden önemli değil sağlığım da fiziki görünümümden önemli değil . Şimdi ilaçları bıraktım yavaş yavaş eski halime dönüyorum . Annem kanserdi ve hayatta hiçbir şey benden önemli değilmiş demişti süslü . Kendin dışında Kimseye iyilik güzellik sağlık borcun yok . Çok güzel bi hayatın olsun

3 ekim 2024 13:48

7. Erkekler hakkındaki en önemli dersini aldığınıa göre tecrübe diyip ona göre pozisyon alıcaksın artık ,yani erkekler göttür ve onlara pislik bişey gibi davranmak gerekir.

Kilo konusu ve mentalin içinde yürü yürü yürü daha çok yürü.hızlı tempo günde 40 dk yeter

3 ekim 2024 15:00

8. Süslü durduk yerde basa basa yiyio almamışsın kortizon tedavisiyle almışsın, kortizon feci ödem tutar yani kiloların büyük çoğunluğu zaten ödemdir. Bu sayede hayatındaki davarı tanımış olmuşsun işte şükret diyorum ben. Ne kadar iyi bir şey olmuş bunu gör yani, bana neler dedi diyr yıpranma. Embesilin dediği laf ciddiye alınmaz çünkü

3 ekim 2024 15:07