kilo vermeden göbek nasıl eritirim?

süslüler merhaba. baya bi göbeğim var açıkcası djsjsks aslında aman aman rahatsız değilim ama biraz düzelmesini istiyorum. ne yapabilirim hangi spor programını uygulayabilirim bilen var mııı?

1. karın için özel egzersizler mevcut. normal beslenmenize bu çalışmaları yaparsanız karnınız bir şekle girer. 30 gün fit uygulamasında karın için güzel çalışmalar mevcut.

9 nisan 2020 17:46

2. Teşekkür ederim süslü denedin mi bu programı acaba çünkü etkisini gördüysen ona başlayayım

9 nisan 2020 17:48

3. Süslü teşekkür ederim ama kilomu değiştirmeden nasıl yapacağımı da açıklar mısın? Çünkü 65 kiloyum ve zayıflamak istemiyorum asla, nasıl yapacağımıda bilmiyorum

9 nisan 2020 17:53

4. Süslü aslında erimesede olur sadece toparlansa yeter ya sporla nasıl yaparım?

9 nisan 2020 17:56

5. aslında bölgesel incelme(sıkılaşma) mümkün fakat çok yağlı yiyecekler yiyerek pek mümkün değil. her gün aynı şekilde belirli bir bölge çalışan kişilerde bölgesel sıkılaşma gözlemleniyor, sıkılaşma zayıf efekti verdiği için yada genellikle gerçekten biraz zayıflattığı için etkili oluyor.

ben bu uygulamayı öneriyorum arkadaşlarıma da. uzun zamandır pilates yapıyorum, başlangıç seviyesi için oldukça yeterli bir uygulama.

9 nisan 2020 17:57

6. mesela her gün sadece kol çalışarak, kollarını sıklaştıran hatta kaslı hale getiren bir sporcu vardı. üstelik kilosundan hiç kaybetmemişti.

zaten karın hareketleri (bulunduğu bölge dolayısıyla) diğer bölgeler ile iletişim halindedir. karın çalışan biri aynı anda sırt veya bacak çalışmış olur genelde.

9 nisan 2020 17:59

7. Süslü bacaklarım gitsin yani sıkılaşsın istemiyorum tombul halini seviyorum sanırım ben bu işi yapamayacağım belli oldu absjdldöd

9 nisan 2020 18:00

8. bölgesel kilo verilmez. bölgesel incelebilecek kadar spor ve egzersiz yaptığınızda da zaten kilo verirsiniz ve onun ortaya koyduğu bir "erime" söz konusu olur. kaslarınız istediği kadar kuvvetli olsun istediğiniz kadar egzersiz yapın ve idmanlı olun göbek bölgesinde bir yağ tabakası varsa o kaslar görülmez, yağ incelebilen bir doku değil. kas daha sıkı olur evet ama o kasın görünebilmesi için yağınızın kesip atılması lazım ya da kilo vermeniz lazım. yağ miktarı fazla olmayan insanlar bir miktar egzersiz yaptıklarında düzenli, kasların sıkılaşmasına bağlı bölgesel inceldiklerini zannediyorlar ama ordaki yağ miktarı değişmiyor. yeteri miktarda fazla yağ olsa o bölgede yapılan egzersizin 10 katı ağırlığında bir spor da yapılsa incelme falan olmaz.

9 nisan 2020 21:28