kilolu olmak, açık giyinmeyi sevmemek ve üniversite ortamı, yazın neler giyiyorsunuz, yazın kapalı giyinen kişiler hakkında böyle şeyler+?

düşünüyor musunuz? kızlar havalar yavaş yavaş ısınmaya başlayacak şimdiden yaz kaygısı geldi bana. gündelik olarak wide/baggy pantolon üzerine oversize tişört ve sneaker giyiyorum. tarzım böyle zayıfken de böyle giyiniyordum. yazları okula giderken vs. çok utanıyorum çünkü + vücudumu belli eden şeyler giymeyi de pek sevmiyorum. üzerime bi en kötü vücudu sarıp göbek deliği hizasında biten tişörtlerden giymek istiyorum zar zor ama göğüs kısmı çok kötü gözüküyor, onu geçtim belim yağlı göbeğim kat kat derken asssla olmuyor. altıma en azından salaş kumaş pantolon vs. giysem onla da kumaştan ve bolluğundan bacaklarım bıngıl bıngıl. samba air force tarzı ayakkabılarla jort, uzun-diz altı etekler denedim ama onlar da kısa olduğum için çok komik oluyor. üniversite de zaten mübarek podyum gibi, ister istemez arkadaş grubumdaki kişilerle kendimi kıyaslayıp genel olarak da dış bir gözle kendime bakmadan edemiyorum. bir keresinde benim dışımda arkadaş grubumdaki herkes elbise/şort crop vs. giymişti denk gelmiş ve inanılmaz sırıtıyordum. acaba benim için ss da açık giyinmeyi sevmiyor herhalde, yazın bile vücudunu saklayacak şeyler giyiyor, muhafazakar biri mi ki vs. gibi şeyler diyorlar mıdır diye düşünüyorum :( bu tarz şeyler düşünüyor musunuz ve benzer bir durumdaysanız neler giyiyorsunuz?

1. Bence bu sözlüğe sorucakak en yanlış sorulardan birini yazmışsınız. Bir iki anonim dışında başlarlar linçlemeye birazdan

1 şubat 17:55

2. a1 yok süslü ne kusuru haklısın bence de. 10-13 kilo vermem lazım 4 verdim şimdilik de yani çok zor şartlarla olabildi maalesef bu bile. ilaçlar zor verip kolay almalar al ver al ver döngüsünden çok sıkıldım artık. Zayıflamaya devam ediyorum aslında ama yalandan işte bir tık. Yapacak bir şey yok o zaman kendimi bu halimle kabul edeceğim desem de arka planda sorudaki gibi şeyleri düşünüyorum maalesef

a2 cilt bakım sorusuna bile linç geldiği oluyor süslü, kilo ver dışında insanların dürüst yorumunu da merak ediyorum açıkçasıkdfjnsdkjfnskl o yüzden problem değil

1 şubat 18:04

3. Ya ss senin kendini olduğundan şişman gördüğüne o kadar emin oldum ki cevabından sonra. 13-14 kg fazlası olan birisi ister etek ister şort isterse de elbise giyebilir rahat rahat. Çünkü kendimden biliyorum. Yaza ayrıca nerden bakarsan 3 tam ayın var. Gençsin tempolu yürüyüş, koşu, ağırlık çalışmalarıyla olduğundan zayıf bile görünürsün. Önce bakış açını düzelt.

1 şubat 18:30

4. a5 1.58 59 kiloyum süslü 63ten bir ara 53e kadar falan gelebildim yarısını geri aldım vs. derken tekrar total bi 10 kilo falan vermem lazım şuan. Üstte dediğim gibi biraz zorluyor sağlık problemlerinden dolayı ama bu tarz şeyleri düşünerek de yaşamak istemiyorum artık, 3-4 gündür tekrardan beslenmeme dikkat etmeye başladım bakalım. dediğin gibi 3 ayda vermiştim ben de başta verdiğim 10 küsür kiloyu, umarım 7846. kez patlamam ve devam edebilirim :') teşekkürler

1 şubat 18:47

5. aynı boy kilodayız fiziğime iltifat alıyorum ama spor yaptığımdan muhtemelen. daha önce bu kiloda yapmazken ben de bıngıl görünüyordum, şu an sıkıyım. bence sende beden algı bozukluğu var çünkü kilolu bile değilsin. 10 kilo vermem gerekiyor diyorsun, yoo... nasıl giyindiğin de nasıl gözüktüğünü belirliyor bu arada. daha hat belli edici şeyler giysen daha zayıf gözükürsün muhtemelen. bazen bol bazen dar giymeyi seviyorum ama dar giyince vücudum daha iyi duruyor farkındayım.

1 şubat 19:33

6. süslüm aynı boy-kilo'ya sahip biri olarak 52 halimi ben de özlüyorum ama o zamanda yanaklarım çökük, suratım kaşık gibi duruyor bu açıdan düşününce bu halim hoşuma gidiyor. hafiflik açısından 52 ideal. dukan birası ve yeşilçay ödem atmak için birebir bayaaa fark ediyor. kıyafet olarak da aynı düşüncedeyim açık giyinmeyi hele crop tarzı sevmiyorum. kendimi rahat nasıl hissediyorsam. şöyle bir zamanda çok da dikkat çekmek istemiyorum. bazılarının fıtratı farklı. bir arkadaşım crop tarzı takılıyordu ve herkesin baktığının farkında altmış yaşında amca dönüp bakarken çok rahatsız olmuştum :(

1 şubat 19:37

7. 1.60 58 falan dendiğinde kulağa absürt gelmediğinin farkındayım, gerçekten kilonun vücuda dağılması ve yağ oranı inanılmaz değişkenlik gösteriyor. Beni şuan görseniz 65 falan dersiniz yağ oranım korkunç bir durumda bide verdiğimi de sporsuz verdim düşünün vücudumun yayıklığını. Mesela benimle aynı boy kiloda olan arkadaşıma insanlar bir tık kilo alsan daha iyi olur diyordu. Ama bu kadar kafaya takmak normal değil bu algımı Ben de değiştirmek isterdim,, Dar bir şeyler konusunda da size katılıyorum doğru şeyleri giymek çok önemli ama tayt-skinny hiç benlik şeyler değil üst vücut konusunda da soruda dediğim gibi yani göbeğim yanlarım çıkarken öyle bir şey giyemem :( en yakın zamanda spora da başlayacağım umarım

a7 benim de kıyafet konusu benzer sebeplerden süslü, yani değişeceğini de sanmıyorum kaç yaşına geldim. Benim de 52 olduğum zamanlarda ohaaa çok zayıflamışsın yanağın çökmüş daha fazla verme falanlık bir görüntüm yoktu ya da o zamanlarda da üzerime crop giyebilecek bir görüntüm yoktu. yani genetik mi yoksa yürüyen bir yağ torbası falan mıyım bilmiyorum artık, o zamanlar aldığım kıyafetlerim olmadığı için en azından şimdilik 55 küsürleri görmek ilk hedefim ya, teşekkürler

1 şubat 19:49

8. Süslü ben tersine zayıfım bende açık giyinmiyorum ve yazdan nefret ediyorum giyinmek çok zor geliyor. Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil ama bu sene uzun elbiseler giymek istiyorum inşallah istedigim gibi bulabilirim

1 şubat 20:16

9. a8 ben de uzun etek-crop çok beğeniyorum çok tatlı kombinler var pinterestte umarım bulabilirsin :(

a9 ben de farkındayım ama insanlar görünce ne düşünür diye düşünmekten her şeyi erteliyorum süslü maalesef. Yani benim rahatlığımdan önemli mi bu havada crop tişört giyip rahatsız olsam daha iyi diyorum ama denerken kabinde ağlıyorum sonraskjfnsjkfnsjk yine de çok haklısın süslü bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar, teşekkürler

1 şubat 20:54

10. başlığı okuyan da 90 kilo olduğunu düşünür ha. kafayı sıyırdı insanlar iyice ya hoşgeldin yeme bozuklukları. senin algılarında da problem var. fazladan 10 kilosu olan insan canının istediği her şeyi de giyebilir abartmayın be. herkesin 45 kilo olma zorunluluğu yok bir anlayamadınız beden olumlama nedir diye. 3-5 kilo versen kaslanıp zaten iyi gözükürsün ki.

1 şubat 23:11