kilonuz yüzünüzden uğradığınız zorbalıklar nelerdi süslüler?

kilo verme aşamasındayım son 15 kilo kaldı.(az değil biliyorum ama pes etmeyeceğim).kendi ailem dışında fazla zorbalık gördüğüm söylenemez (kendi aileminki gerçi herkese yeter).en çok zoruma giden aile dışında akrabamın bir bayramda tüm sülale oturuyorken x ablan senden zayıf çok büyük duruyorsun yaşını bilmesem hamile kadın göbeği derdim.diyip sonuna yanlış anlamıyorsun dimi iyiliğin için demesi.bu kişi fit falan olsa süslüler yanlış anlaşılmasın haddime değil ama kendiside bayağı kilolu.

1. 50 kilo normal bir insanken depresyonda 45 kiloya düştüm. Boyuma göre kötü. Yolda orada burada hatta üniversitede sürekli kadınların(evet kadınların) iğrenç iğrenç laflarına maruz kalıyorum. Varoş bir yerde de yaşamıyorum ayrıca. Kadınlar niye diğer kadınların vücuduna bu kadar takık bilmiyorum.

27 mart 2022 20:05

2. Eleştirmek de değil ayrıca direkt arkamdan hakaretamiz laflar söylüyorlar tanımadığım etmediğim kadınlar.

27 mart 2022 20:06

3. Ben kendi halinde genelde evde veya dışarıda da yalnız takılan birisi olduğumdan rastlamadım pek ama aklımda yer edeni söyleyeyim, 1.50 boyunca fiziği epey orantısız bacak boyu gövde boyunun yarısı kadar olan bir kadın aslında yüzün ne kadar güzel ama çok kilon var senin yüzün benim vücudumda olacaktı var ya dedi shfjtkg 2 saniye içinde fiziğini süzüp özellikle kendimi tutmaya çalışıyormuşum gibi yaparak güldüm o da anladı o anda yüzünün aldığı şekli hatırladıkça keyiflenirim ahfjgkgk

27 mart 2022 20:14

4. Kilo verme süreciniz inşallah başarılı olur ama kilo verince zorbalıklar bitecek sanıp sonradan hayal kırıklığı yaşamayın. Kaç kilo olursanız olun kilo konusunda memnun edemediğiniz birileri mutlaka olacak. Kendimden örnekler vereyim. Öncelikle sağlıklı sınırların altına veya üstüne çıkmadım hiç, sağlıklı sınırlarda 10 kilo aşağısı ya da yukarısı oldu en fazla. En zayıf olduğum dönemde kilolu arkadaşlarım sırtıma dokunup ıyy kemik geliyor iğrenç falan diyorlardı. Benden 20 cm uzun olup benden 2 kilo fazla olan arkadaşım çok kilo vermişsin çok kötü duruyor kilo al biraz demişti. Sonra biraz kilo aldım ve ne zayıf, ne şişman bir insan oldum. Tam normal bir kilodaydım yani kimse bir şey diyemez artık diye düşünüyordum. İş yerinde şişman bir kız yüzünü burusturarak bana çiroz dedi. Sonra biraz daha kilo aldım ve balık etli kıvama geldim, hatta buraya fotoğraf atsam bazıları şişman der. Halam dedi ki bacaklarından kilo verip üst taraftan al biraz. Hayatımda daha büyük bir mantık hatası görmedim yani nasıl becerebilirim bunu? Daha bu şekilde çok laf duydum ama mantığını anlatabilmişimdir umarım. Bu yıllar içinde hep sağlıklı kilodaydım anoreksik ya da obez olmadım hiç. Ama kilo alsam da versem de her zaman memnun edemediğim birileri vardı. O yüzden kilonuzla ilgili söylenenleri asla takmayın, insanların başkalarında en gevşek gevşek eleştirdiği şey kilo.

27 mart 2022 20:38

5. Boy kilo kaç süslü

27 mart 2022 21:09

6. Bana ilkokulda mamut diyolardı, hızlarını alamayıp yıllığa da yazmışlar

27 mart 2022 23:50

7. 17 yaşında dershane icin Kızılay'a ilk gidişimdi. Meşrûtiyet caddesinde Apaçi sokak serserisi tipli bir çocuk arkadaşına dönüp seninki aq şuna bak dozer gibi ahshahaha diye şakalaşmıştı. 11 yıl sonra ilk defa paylaşıyorum bunu da

28 mart 2022 00:15

8. 46 kilo olduğum dönemde herkesi çok zayıfsın yzüün çökmüş bacakalrın şöyle böyle diyip duruyordu.

28 mart 2022 16:09