kimse dogum gunumu kutlamadi?? cok mu buyutuyorum cok uzgunum gercekten?

susluler 17 eylul dogum gunumdu, resmen sadece 2 kisi kutladi. babam isten gec gelecekmis gittim kendi pastami kendim aldim. yiyelim dedim anneme, yarin yeriz dedi. bikac gun sonra zaten gidicem hic uzulmediler mi:( valla simarik biri degilim okul icin bir suru giderim vardi onlari aileme yuk etmemeye calismistim zaten. 2 ay once kardesime hpnin serisini posterlerini almislardi. ben gittim pastami bile kendim aldim onu da yemedik, uniden yedigimizin ictigimizin ayri gitmedigi bi arkadasim vardi, uzun suredir yazmiyodu zaten ama dogum gunumu kutlamasini bekledim. en yakin arkadasimin da 1 ay onceydi, her seyi ayarladim tek tek uzaktayiz diye tam tarihinde yolladim hediyesini, dun siparis vermis bana bi seyler, zaten gidecegimi biliyodu onun yuzunden 3 gun daha gec gidicem buradan. yarim saat once de o kutladi. ben herkesinkini 12.00da kutluyorum ince ince hediyelerini ayarliyorum ama kimse benim icin ugrasmadi. cok uzuldum susluler ya dusundukce daha cok uzuluyorum

1. Annem de her cagirdiginda kutlicaklar diye hoplaya ziplaya gittim yanina, cay koydurdu geri dondum odama :( surpriz olsun en azindan diye kardesimden rica etmistim sen sec pastami diye, o da alamam dedi. Simdi pastam mutfakta duruyo, odamda uzaniyorum. Babam da gelince uyuyo taklidi yapicam artik benim dogum gunum degil yarin pastayi yiyebilirler hicbi onemi kalmadi :(

18 eylül 2022 00:21

2. Süslü ne diyeceğimi bilemedim açıkçası. Umarım hayat bundan sonrasında karşına değerini bilecek , iyi insanlar çıkarır. Yeni yaşın sana sevgi , başarı ve bir dolu güzellik getirsin. İyi ki doğdun :) sana sevgilerimi yolluyorum

18 eylül 2022 00:27

3. Süslücüm geçmiş doğum gününü kutlarım. Kendini kutlamalısın. Hayattasın. Kendi değerini kendin vermelisin. Küçük yaşlarda birilerinin kutlaması çok değerli oluyor kutlamıyorlarsa üzülüyorsun ama zamanla asıl önemin kendinin her gününü kutlamak olduğunu anlıyorsun. Bu arada benim de platoniğimin doğum günüydü, ben de onu kutlamadım aklımdaydı ama özellikle kutlamadım.

18 eylül 2022 00:28

4. Öff tam drama queensin ailen de arkadaşın da unutmamış işte. Hediye almış ona bile onun yüzünden üç gün geç gidicem onun yüzünden demişsin. Yok tam 12de kutlanmadı falan mesih doğuyor sanki.

18 eylül 2022 00:29

5. Hatirlamak baska kutlamak baska, herkes benim onlara davrandigimdan cok farkli davrandigi icin mutsuzum, 3 gun gec gidicem arkadasim yuzunden ve bu bi problem, cunku yolculugum 22 saat suruyor. Yurda gidip yerlesicem kostur kostur okula gidicem yani. Tesekkurler susluler, icimi dokmek istedim sadece

18 eylül 2022 00:33

6. Hakikaten ya bütün insanlar işini gücünü bıraksın derdini tasasını unutsun sizin doğum gününüzü kutlasın falan mı istiyorsunuz hem piremses hem de drama queen resmen

18 eylül 2022 00:34

7. Tam 12de kutlamasini beklemedim kimseden?? Gun icinde kutlayan 2 kisi oldu birisi konusmadigim flortumdu digeri de yakin arkadaslarimdan biri. Hediye alan arkadasim da gun bitimi kutladi. Ben herkesi dusunup zamaninda kutluyoken kimsenin bana boyle deger vermemesi uzdu iste surekli kobustugum yakin mesafemde olan arkadaslarim bile kutlamadi ya nasil unuttular bilmiyorum iste cok mutsuzum gerizekali oldugum icin de cok incr dusunceli bi insanim bu salak insanalr hicbi sey haketmiyomus gercekten

18 eylül 2022 00:36

8. Bildigim kadariyla mektupla iletisim kurmuyoruz ve arkadaslarimin hicbirinin isi gucu yok?? Bi dogum gunu mesaji atmak 25 saniye aliyo az once denedim siir yazmalariba da gerek yok

18 eylül 2022 00:37

9. Suslu senin icin onemli olmayabilir ama ben herkese karsi ince davrandigim icin uzuldum boyle, belki de benim hatamdir ya cidden cok umrumda olmamasi gerekiyomus genel olarak dogum gunlerinin

18 eylül 2022 00:47

10. Süslü doğum günün kutlu olsun sağlıklı yaşlar dilerim

aslında sosyal medyada falan paylaşsan bişeyler kutlayan çok olurdu. Ben çok yakın arkadaşlarım hariç doğum günü aklımda kalmaz diğer arkadaşlarımın. Sosyal medyada görünce kutluyorum ama

18 eylül 2022 00:53