kimseyi sevmeyen aşırı önyargılı sevgili?

süslüler sevgilim beni ve kendi arkadaşları haricinde kimseyi sevmiyor. uzun süredir evde olduğumdan benim çok arkadaşım yok ama olanları da tanımamasına rağmen asla sevmiyor. iyi olsun olmasın hepsi hakkında negatif yargılara sahip. hiçbiriyle buluşmamı istemiyor söyleniyor. sokakta geçen hiç tanımadığı dümdüz insanlara bile söyleniyor şeklini şemalini s*** keko falan diyor durduk yere arkalarından. bugün abimin arkadaşı bize geldi hepimiz oturduk lafladık biraz dedim, hiç sevmiyorum o çocuğu tam bir o**** ç*** dedi hayatında görmemişti onu oysa ki. artık dayanamadım tartıştım şunun için mi kavga ediyorsun benimle dedi. siz olsanız ne düşünürdünüz süslüler? tanımadığı insanlara dahi bu denli kindar olması normal mi? okullar açıldığında birkaç arkadaş edinsem sürekli lafını yapacak diye korkuyorum. ilişki 1.5 senelik ve yaşlar 22

1. Aman bu ne çekilmez bi tip ya. İki tarafın da mutluluğu için birbiriniz dışında insanlarla da bi sosyalliğiniz olmalı normali bu yani. Yarın bigün evlense evine kimse gelmesin kapısını kimse açmasın ister. Ne misafir ne eş dost.

27 mayıs 2021 20:50

2. A2 aslında sürekli kendi arkadaşlarıyla birlikte sürekli yan yana değiliz biz ama konu benim arkadaşlarıma gelince işler değişiyor

27 mayıs 2021 20:54

3. Ben genel olarak insanları dış görünüşleriyle yargılamamaya çalışıyorum. Tamam kekoya keko diyebilir ama üremeyin siz offf neden varsınız ki falan diye bir başlıyor konuşmaya inanamazsınız. Onu çok seviyorum ama gerçekten sürekli bu şekilde. Enerjimin tükendiğini hissediyorum

27 mayıs 2021 21:03

4. Hic normal degil. Kendi ne ki insanlari o derece yargiliyor. Sokakta kendi halinde yuruyup giden insan keko olsa bana ne olmasa bana ne. Uzerine durup dusunmem yani. Arkadaslarinizla cok gorusmek istemese onu da anlarim ama size karismasi da cok sacma. Neyse Sozlukteki bir karakteri bozuk sevgilisi olup x ozelligi disinda super (?) bir insan sorusunun daha sonuna geldik.

27 mayıs 2021 21:16

5. Anonim 8 söylediklerinize tamamen katılmakla birlikte sonda sorumu aşağılamanıza anlam veremedim çünkü söylediğiniz tarzda yazmadım bile. Bunun büyük bir problem olup olmadığını sordum zaten. Şimdi aradı mesela yazın şu şu arkadaşlarımla birkaç kez buluşabilirim dedim ben de gelirim dedi. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum

27 mayıs 2021 21:28

6. Suslu kusura bakma sorunu asagilamak istemezdim ama gul gibi kizlarin da cok seviyorum deyip boyle kisilere 1-2 gun degil yillarca tahammul etmesine gercekten uzuluyorum.

27 mayıs 2021 21:36