kimseyle konuşmak istemiyorum diyen sevgili?

kızlar bu aralar erkek arkadaşım bu modda. benimle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü ayrılmak istediğimi de dile getiriyorum madem bitirelim bu ilişkiyi diye ona hiçbir şey demiyor. korkuyor,elde tutmak istiyor vs. diyeceksiniz ama istediğinde de tak diye bitirebilen bir arkadaş. bir sıkıntın varsa benimle paylaş diyorum mesela annemle babamla tartıştım para vermiyorlar diyor. ben benimle paylaşmasını istiyorum ufak da büyük de olsa uzun uzun yazıyorum ara beni bir falan diyorum, daralıyorum konuşmak istemiyorum hiç kimseyle falan diyor. ilişkiyi de bitiremiyorum. böyle bir dönemden geçen oldu mu aranızda? yaş 21 bu arada.

1. benim ilk sevgilim böyle biriydi ve yaşımız da sizinle aynı. hiç darlamayın, üzerine de gitmeyin, onu toparlayan kadın misyonu almayın. yaşıtsanız ikiniz de henüz çocuk sayılırsınız yetişkin olmayan biri için bile bu kadar emek vermeye çabalamaya değmiyor. ayrılalım dediğinizde ses çıkarmaması çok işkillendirici çünkü aynısını yaşadım. çok büyük sorunları filan yoktur, bunu sizi üzmek için söylemiyorum ama benimki birkaç ay bu şekilde takıldı ben de çılgınlar gibi çabaladım, sonra kendisi benden ayrıldı ve 1 ay sonra yeni bir kızla çıkmaya başladı baktım şen şakrak adam, hiç bunalımı filan kalmamış. sonra aynısını o kıza da yaptı, yaş ilerledikçe sanırım insanlar başkalarının gerçek yüzünü daha kolay görüyor, bu bahsettiğim kişinin 10 yıldır sevgilisi yok, kütük parçası olsa yine evlenirim diyen evlilik delileri gibi çıkmadı onunla.

6 ağustos 2019 13:09

2. "yaşımız sizinle aynıydı" olacaktı süslü şu an 32 yaşındayım.

6 ağustos 2019 13:10

3. Yukardaki süslüye benzer bi ilişkide ben yaşadım. Bende sizin gibi çabaladım hep yanı da olmak istedim konuşması için zorladım. Ama noldu kendi yıprandığımla, psikolojimin bozulmasıyla kaldım. Şimdi psikiyatriye yönlendirildim muhtemel sorunlarımın ana sebebi kendisi. Yıpratmayın kimse için kendinizi böylelerinden de uzak durun.

6 ağustos 2019 13:45