kipling cantalar hakkında ne düşünüyorsunuz.? al der misiniz? bir de yazin almanya'ya gidecegim,ordan alsam daha ekonomik olur mu?

1. kipling çantalar çok gereksiz. almanya'dayım, burada kimsenin kipling kullandığını görmedim. daha kaliteli, dayanıklı malzemelerden yapılmış çantalar var ss. onlara bak bence.

28 nisan 2024 14:59

2. Kipling Avrupa'da daha uygun süslü ben yazın anneme almıştım iki tane. Biri 45 biri 75 Euro idi. Aynı model farklı desen.  Belçika'da takan çok görüyorum ama hepsi orta yaş ve üstü. Kendim de takmam açıkçası.

28 nisan 2024 15:04

3. Ortaokul ve lisede sırt çantasını kullandım. Çok kaliteli çıkmıştı. Her gün aynı çantayı takmıyordum ama yıllarca dayandı. Elden çıkarırken de hala sapasağlamdı.

Üniversite kabin boy valizini aldım. O da aynı şekilde çok sağlam çıktı. 8-9 senedir kullanıyorum.

Fiyat konusunda bilgim yok.

28 nisan 2024 15:06

4. Kipling cantalar cok spor gorunumlu ve basit duruyorlar ote yandan cok pahalilar. Kadikoy cakma kipling dolu. Asla o kadar para verip orjinalini almayacagim bir canta. Yillar once tatilde takarim su gecirmez kumas olsun, yikamasi kolay ve hafif olsun diye aldigim bir kipling benzeri vardi. Gunluk hayatta kullanmiyorum.

28 nisan 2024 16:19

5. Kipling in 40 bin tane modeli rengi var bende 3-4 tane var gayet güzel hafif çantalar. Bazı modeller daha ileri yaş işi dursa da genç modelleri var. Çakması da kendini çok belli ediyor. Arada aşırı indirime giriyor o sıralarda aldım ben.

28 nisan 2024 16:52

6. ben çok seviyorum çünkü deri çantalar her kıyafete gitmiyor, ketenler de basit duruyor, kumaşı tam ara kumaş bence çoğu şeye çok uyuyor

28 nisan 2024 22:13