kizlar ayak tirnaklarim cok kalinlasti birkac ayda duzelmez mi tuhaf bir kalinlasma yapisi degisti?

ayakta calisiyorum ondan mi bilmiyorum daha once daha cok hareket ettigim oldu boyle degildi 4 ayda falan cok kalinlasti ici doldu gibi boyle. dip kisimlari da dalga dalga oluyor ooof cok cirkin

1. Mantar deniliyor buna

24 temmuz 2024 17:58

2. Googleladim mantar gibi igrenc degil renk degisimi yok mantar gibi gelmedi ama bilemedim tabi

24 temmuz 2024 18:01

3. Calisirken giydigim ayakkabi bol gelmeye basladi son aylarda o sebep olmus olabilir mi acaba. Nasil gececek bu

24 temmuz 2024 18:03

4. süslü benimde baş ayak tırnaklarım kalınlaşmıştı doktor mantar değil yanlış ayakkbıdan olabilir dedi düşününce anladım yeni ayakkabı almıştım şehirdışında işteyken mecbur onu giydim biraz sıkıyodu. bi de çok uzun saatler çalıştım o zamanlar. elektrikli törpüyle incelttim biraz zamanla düzeldi alttan yeni geldikçe.

24 temmuz 2024 18:05

5. eve gidince tuzlu suda dinlendir ayaklarını.

24 temmuz 2024 18:41

6. Cok tesekkur ederimm susluler bulundugum yerde podolog arastiracagim

24 temmuz 2024 20:01

7. anonim 5, rica etsem ankara için podolog tavsiyenizi yazar mısınız? benzer bir bozukluk bende de var ve mantar değilmiş.

24 temmuz 2024 20:50

8. Süslücüm tırnak kalınlaşması başka birşey mantar başka birşey. Mantar olmayabilir, yanlış baskıdan veya ayağındaki basış bozukluğundan dolayı kalınlaşma olmuş olabilir. Maalesef çoğunlukla geri dönen birşey değil. Benim de senelerdir 1 tane tırnağımda var, zaman zaman iyiye gitse de hiç iyileşmedi, her ay medikal ayak bakımı yaptırıyorum podoloğa.

24 temmuz 2024 21:11

9. Bu arada beylikdüzü civarındaysanız ben de kendi podoloğumu önerebilirim süslüm, 10 yıldır aynı kişiye gidiyorum ve rezil halde olan ayaklarımı toparladı.

24 temmuz 2024 21:14

10. A8 önerini bekliyorum, beylikdüzüne yakınım en azından bi denemek isterim