kizlar bakırköy de carousel karşısında halkçı sokak üzerinde bir pasaj varmış, adını bilen var mı ?

carousel karşısında halkçı sokak üstünde bir pasaj varmış, pasajın adini bilen var mi, içeride bir ayakkabici ve bir de pasaj girişinde bi abiyeci varmis. bir tanıdığım ayakkabi almis ama ayakkabicinin adini hatirlamiyor. bakirkoyu iyi bilen biri bana yardımcı olursa cook sevinirim...

1. Google street view ile denediniz mi sansinizi, kentshopun ayakkabicisi var orda ama degismistir belki

13 eylül 2019 18:55

2. Ay var ya iki haftadir google viewle deniyorum. Bulamadim bir türlü ya :&

13 eylül 2019 18:57

3. Gitme sansim olmadığı için ve buranin instagramda hesabi varmis, instagramdan almak istiyordum. Ya da telefonla bile olur. Sakoglu Özbey işhanı olabilir dedi birisi ama orda ayakkabici var gözükmüyor. Yani halkçı sokak üstünde bir pasaj varmış. Ayrıca abiyeci iceriye girdiginde sanirim bir kat asagida ayakkabici varmis. :&

13 eylül 2019 19:10

4. Ayakkabiciyi buldum adi ayakkabı durağım mış.. yine de cvplar için teşekkür ederim..

13 eylül 2019 19:58