kizlar dyson airwrap alicam ama icinde vigo olani var?

(link: https://www.dyson.com.tr/shop/sac-sekillendiricileri/dyson-airwrap-complete-long-volumise-blue-copper link) bu urunu alsam bi fark olur mu? bilgim yok hic kusura bakmayin 😔 icinde vigosu olmayan yok sitede. acaba stoklari mi bitti diye dusundum. linkteki urun standart mi, saclarim duz cunku vigoya ihtiyacim yok  simdiden tesekkurler 💕

1. Süslü saçların kıvırcık değilse bunu alman oldukça gereksiz olur ya. Anladığım kadarıyla kıvırcık düz herkese bu son sürümü itelemeye çalışıyorlar. Ama bunun içinden bir tane düzleştirme tarağını çıkarmışlar bir de yani o kadar para veriyoruz kullanmayacağımız aparatı ne yapalım

13 ağustos 2024 20:04

2. Volumizerı diyorsunuz sanırım. Kıvırcık saç olman şart değil maşa ve düzleştirici aparat da var içinde

14 ağustos 2024 00:18

3. Benzer bir soru açmıştım ben de. Dydon ile iletişime geçtim airwrap üretimden kalkmadı diyor ama bir yandan da bana volumise alın dedi. Benim saçlarım dümdüz vigoyu ne yapayım o fazla birmaparat zaten gibi şeyler geveledi. Klasik airwrap Gelirse de zamlı gelecek. Sanırım ben volumise alıp vigoyu satacağım ya

14 ağustos 2024 07:21

4. Süslü bunu ben de çok araştırdım. Dalgalı saçlarım olduğundan ilk fırsatta bunu alacağım benlik çok önemli değil ama ince telli düze yakın saçların varsa o çıkarılan ince yumuşak topçuklu taraklı başlık yok bunda sana yaramaz o sebeple.

14 ağustos 2024 11:37

5. Bunarada vigo hakikaten fazladan çünkü kutunun dışında geliyor kutu onu alacak şekilde tasarlanmamış

14 ağustos 2024 19:36

6. Volumise modeli de bitmiş sitesinde geçmiş olsun  bize:/ gelirse de zamlı gelecek bence

15 ağustos 2024 07:13