kizlar kedime parazit damlasi uyguladim? broadline ic dis olandan? parazitleri gitmedi?

daha once kullandim. ise yaramisti neden boyle oldu acaba ya? bir de 700 tl bu ilac cildiricam. bunu yasayan var mi? ne kadar sure sonra tekrar uyguladiniz? teşekkürler

1. ic paraziti mi gitmedi piresi mi

22 eylül 2024 17:04

2. pire suslu

22 eylül 2024 17:10

3. normal suslu o zaman, biz 3 ay ust uste dis parazit yaptirmistik ancak oyle gitmisti. 28 gun dolunca tekrar dis parazit yapin -broadline olmasina gerek yok- cunku pireler yumurtlayinca 28gun sonra iclerindeki cikiyor tam cikmadan bi daha yapmak gerekiyor

22 eylül 2024 17:19

4. teşekkürler

22 eylül 2024 17:54

5. 24 saat geçti mi süslü? Belki çok fazla vardır vücudunda. Bu konuda en kesin çözüm biraz pahalı da olsa bravetco. Yaz sonunda hep bunu uyguluyoruz biz, geri kalan zamanlarda broadline. Ama doz aşımı olmaması için hekime danışmadan yeni ilaç yapmayın

22 eylül 2024 18:28

6. son suslu 2 gun oldu. ben bu marka iyi diye almistim dedigim gibi daha once de kullandim. daha uygun fiyatli biseyler de onerdiler ama su an basima gelen gelmesin dedim olmadi:( dediginize de bakicam mutlaka. teşekkür ederim

22 eylül 2024 19:57

7. Broadline iyidir normalde (ama artık üretilmiyor şimdi unuttum n harfi ile başlayan geliştirilmiş hali piyasada) ama yaz sonunda bizimkilere de yetmiyor, giriş katta oturuyoruz cama da kediler geliyor vs biz o yüzden yaz bitişinde paraya kıyıp bravetco yapıyoruz. Üç ay etkili zaten gerçekten çok güçlü

22 eylül 2024 20:24

8. Süslü damlayı yaptın diye pireler gitmez hemen. Pireler kedinin kanını emerek beslenir ense damlası uyguladığımızda ilaç kedinin kanına karışır ve pireler bu ilaçtan zehirlenip ölürler. Ama bu süreç uzun sürer çünkü henüz yumurtadan çıkmayan pireler damladan etkilenmez. O yüzden yeteri kadar süre geçtiyse yıkayabiliyorsan kediyi yıkayıp pireleri dökmesini sağlayabilirsin. Yıkayamıyorsan da pire tarağı ile sık sık tarayıp pireleri toplaman gerekir.

22 eylül 2024 23:07

9. Süslü iki sene önce kedime pire bulaştırmıştım veteriner broadline uyguladı gözlemleyin 10 gün içinde geçmezse tekrar doz uygulayalım dedi. Bu süre zarfında ben evi her gün süpürüp lavantalı ya da sirkeli su ile sildim. Evet tekstil ürünlerinize pire gelmiş olabilir perdeler dahil her şeyi yıkamak gerekiyor. Süpürge torbanızı her gğn değiştirmelisiniz. Cidden pire için yorgan yakılır bu arada ya atalarımız haklı

Ben nasıl bulaştırdım onu anlatayım. Kayınvalidemin balkonuna kuş yuva yapmış. Yavru kuşlardan bana benden kedime bulaştı bir de benim kedim çok tüylüydü yani zor baş ettik. Geçmiş olsun süslü bu arada

22 eylül 2024 23:55

10. A4'ün dediği gibi kediyi yıkamak gibi saçma sapan bir şey yapma olur mu ss :(

23 eylül 2024 00:20