kizlar kilo vermem durdu ne yapmalıyım?

sağlık sorunları nedeniyle spor yapamıyorum ama sıkı bir diyetteyim epey de kilo verdim. şuan kilom durdu ne yapmam lazım sizce? aslında burda biraz fazla yiyerek vücudu şaşırtmak laz'ım yazanları gördüm ama o kadar zor verdim ki bu kiloları geri almak istemiyorum fazla yiyerek. ne yapmalıyım kızlar?

1. Plato evresine girmissin. Bu konuda araştırma yap derim. Herkeste oluyor. Önce kilo verme sonra plato evresi en sonda da platoyu atlatınca huzura kavuşma evresi. Yani plato evresi de diyetin bi süreci. Asil bu evrede yılmamak lazim. Aynen devam. Bu evrede oldugunuza gore şimdiye kadar doğru yapmışsınız. Araştırınca da bu donemi nasıl atlaticanizi görürsünüz. İyi aksamlar.

1 aralık 2018 18:17

2. Bide zaten spora gerek yok. Diyet beslenmeyle alakalı. Spor sağlıklı yasamla. Diyet sürecinde deli gibi spora gerek olmuyor. O konuda caninizi skmayin

1 aralık 2018 18:18

3. Teşekkür ederim süslüm. Dediğin gibi araştırayım bir. Zaten yılmayı hiç hiç düşünmüyorum çok teşekkürler tavsiyelerin için. :)

1 aralık 2018 18:27

4. Rica ederim :) plato evresi zaten diyeti bırakma nedeni ama esik atlama gibi. Onu atlayınca tüm diyetin bitmesine çok az kalıyor. Araştır bariz plato olduğu için eminim bikac güne düzeltirsin durumu. Çaresi var . Başarılar dilerim tam gaz devam :)

1 aralık 2018 18:35