kizlar merhaba kiloluyum ve vücudumu hiç begenmiyorum tatilde genelde etekli mayo giyiyorum veya etekli şort üstüne bikini ustu ?

sizce bu çirkin veya abes duruyor mu fikirlerinizi almak istedim

1. Ben de kiloluyum bide elma tipi bedenim hiç estetik değil ama istediğim mayoyu bikiniyi giyiyorum denize girerken. Havuza giderken biraz daha dikkat ediyorum. Ay lütfen denizde de kimse kimseye bakmasın

17 temmuz 2024 09:24

2. sen kendini oyle rahat hissediyorsan gerisi bos.. ben kilolu degilim ama yillarca elbise mayo giydim. simdi de alti etekli bikini giyiyorum.. zayifim ama yine de kalcamin o kadar ortada olmasi hosuma gitmiyor.. baskalari da umurumda degil

17 temmuz 2024 09:25

3. Yok ss ya manken gibi olanlar bile açık giyinmek istemeyip öyle giyinebiliyor kimseyi ilgilendirmez kötü de durmuyor bu arada daha estetik görünüyor bence

17 temmuz 2024 09:27

4. a5 bence demişim zevkler tartışılmaz insanların beğenilerine bile karışacak kadar hadsiz olma, biraz medeniyet öğren. Göt yanağı gormek araya kaçıp çizgisini görmek eğilince çatalıni gormektense mini etek benim göz zevkime daha çok hitap ediyor.

17 temmuz 2024 09:44

5. Ya nasil rahat ediyorsan oyle giyin ss ama sirf kilo icin yapiyorsan assssla gerek yok.

Ben sahsen ozellikle etekli modellerin cirkin ve demode gorundugunu dusunuyorum ama kimsenin ne dusundugunun hic onemi yok, normal bikiniyle rahatsan onu giy, etekli mayoyla rahatsan onu...

17 temmuz 2024 10:07

6. A4 çölüne geri dön.

17 temmuz 2024 11:26

7. Kilo sebepli veya degil herkes her seyi giyiyiyor. Size amerika'dan ornek vereyim: orada bikini ve mayolara ek olarak alti sort ustu crop gibi yuzme kiyafetlerini giyen o kadar cok ki - ve her kiloda insan. Rahat olun <3 90 yasindaki teyzeler de adada bikiniyle denize girerdi eskiden. son 15 yildir gitmedigim icin bilmiyorum.

17 temmuz 2024 11:29

8. A5 ve a2 ben kimse giymesin demedim tetiklenen siz çomarlarsınız. Benim zevkim bu dedim. Sizi ilgilendirir mi? Hayır. Boşuna havlamayın

17 temmuz 2024 14:20

9. bana da çocuksu geliyor genelde de çirkin gözüküyor ama kıçınız büyükse mecbur giyeceksiniz yapacak bir şey yok

17 temmuz 2024 14:40

10. Bence de demode duruyor. İki gün sonra moda olursa bilemem ama şu an için güzel bir model değil. Onun yerine şort şeklinde bikini altı bulabilirsiniz belki.

17 temmuz 2024 23:52