kizlar rachel araz nerede oturuyor twitterda eviyle ilgili şeyler çıkıyor önüme ne kaçırdım?

yerebatan sarnıcında oturuyor gibi bişey okudum ne alaka ya

1. Yerebatan sarnıcı? Medusa heykeli mi bu ss, orada ikamet alanı yok ki..

13 eylül 2021 15:55

2. Sizin gibi sapık fanlardan Allah herkesi korusun ne yapacaksın nerede oturduğunu lan tacizci

13 eylül 2021 15:58

3. yerebatan sarnıcı demesinin sebebi o kadar görkemli bir ev yani demek ss

13 eylül 2021 16:00

4. A2 süslü yetebatan sarnıcı ve şato şeklinde şeyler gördüm bilmediğim bi geyik mi var bişey mi açıkladı diye soruyorum, ben takip etmiyorum instagramdan çünkü. Haddini bil yorumunu yazarken bi zahmet ne tacizi ya ne münasebet

13 eylül 2021 16:03

5. Burada evini bilen biri adres yazarsa kişinin güvenliğini çok etkiler, hırsızlara davetiye çıkarabilir, takıntılı bir fan evine gidebilir, evde çocukları zarar görebilir. Siz de rachel araz nerede oturuyor diye sormuşsunuz. Bu da biraz tacize gitiyor soru sahibi, belki yukarıda yazdığım gibi düşünmeden sormuş olabilirsi ama bunları da gözden geçirin lütfen

13 eylül 2021 16:27

6. Ay gerçekten ama o nasıl bir ev öyle ya şato gibi asla anlayamadım

13 eylül 2021 16:31

7. Amk aptal misiniz hala neye duyar kasıyorsunuz? Yerebatan sarniciyla ne alakası olduğunu sormuş yani bir espri mi şaka mı var o yani olay. Oturup yazmanız gereken şey evi aşırı lüks bilmem ne özelliğinden dolayı bu espri yapıldı vs vs . Hala ağlayarak duyar kasiyorlarlar

13 eylül 2021 16:46

8. a5 kusujammm. bu kadın bizim gibi apartman dairelerinde oturmuyordur. 150 güvenlikli, 250 güvenlik kameralı, şehirden uzak, mükemmel lüks yalısında kahvesini yudumluyordur. evin açık adresini bile verseler gidemezsin, güvenlikler deniz kenarında story atmak için orada durmuyor.

13 eylül 2021 16:56

9. https://twitter.com/aslinerde/status/1437361325190041604?s=20 buyuk iht bu tiviti ve altindakileri gormus ss, sato kemer country'de bu arada

13 eylül 2021 17:03

10. Kusmaa bebeğim lüks sitede oturmuş  biri olarak o kadar da zor değil içeri girmek, kargocunun bile tacizine uğramış birçok insan vardır, yakın zamanda eski oturduğum lüks sitede bir tanıdığımızın evine hırsız girdi. Bakan falan değilsen, üst düzey bir görevde de değilsen evinin önünde polis beklemiyor

13 eylül 2021 17:06