kizlar sizce bunu dile getirmek icin cok mu erken?

kizlar bir suredir konustugum bir cocuk var, instagram tanistik karsilikli begenilesiyorduk sonra bir gun mesaj atti birkac gun konustuk sonra sohbet akmadi diye goruldu de birakmistim. bir sure mesaj bekledim o yazmayinca ben yazdim ama sonra yine goruldu de kaldi emoji attigi icin. bundan bir kac gun sonra da bir akrabasini kaybetti bende tekrar yazdim iyi misin konusmak ister misin tarzi cunku bende yakin bir zamanda ayni seyleri yasamistim. bu da bana instayi falan kapaticam dedi bende yuruyor gibi gozukmemek icin numara falan isteyemedim. ama kapatmadi hesabini ve sonraki gun hicbir sey yokmus gibi devam etti paylasim falan yapmaya bende bir sey demedum ve cok uzun bir sure konusmadik. bu yakin bir zamanda bana hicbir sey olmamis gibi baya samimi bir mesaj atti hatta bulusalim dedi. konu bitince tekrar yazmadim ben aradan 2-3 gun gecti oyle yazdim bu sefer de cok tersledi. ve kizlar inanilmaz uzdu boyle yapmasi bi yandan direk salmak istiyorum bir yandan acik acik niye bi sicak bi soguk oldugunu sormak istiyorum sizce ne yapmaliyim??

1. ne ugrasıyosun ya... salla gitsin. tanışmadığın biri bi de.

10 temmuz 2018 01:35

2. Salın gitsin. Psikolojik sorunları var galiba. Böyle dengesiz erkeklerden mümkün oldukça uzak durun, sizi sadece yorar ve yıpratır (tecrübe konuşuyor swh)

10 temmuz 2018 01:36

3. ya kizlar hic oyle birine benzemiyor aslinda tabi gorundugu gibi olmayabilir ama konusmaya baslamadan once de cok tanismak istedigim biriydi simdi de bu durum cok uzdu beni, bir seyler yapmak istiyorum yani duzeltmek icin:/

10 temmuz 2018 01:42