kizlar su meme ne anlama geliyor biri aciklayabilir mi komik gelmedi bana hic?

linki yoruma ekliyorum. bumble’da eslestigim cocukla konusuyorduk meme sevdigini soyledi (miim diye okunan :d) ben de favorini at dedim bunu atti. ama hic bisey anlamadim valla kultursuz muyum neyim

1. (link: https://9gag.com/gag/aWgMoNx Link)

14 aralık 2021 21:17

2. queen'in fat bottomed girl diye bir şarkısı var. onu ve bir astrofizikçiyi kullanarak dünya yörüngesini fat bottomed kızlara borçlu falan diyerek bir espri yapmışlar. yüzümde mimik bile kıpırdamadı.

14 aralık 2021 21:21

3. Brian may led zeppelin grubu gitaristiydi yanılmıyorsam, f mercury'de queen'deki fredie mercury sanırsam. İşte bunlar bilim insanıymış da zamanında dünya koca götlü kızlar sebebiyle dönüyormuş, 40 yıl geçse de aksi kanıtlanmamış şimdi bilimsel gerçek olmalıynış vs gibi bir şey sanırım. Yamuluyorsam düzeltin. Mimik kıpırdamadı bu arada. 9gag gibi gülmekten yarıldığım binlerce meme olan bir kaynakta buna gülüyorsa sal bunu süslü.

14 aralık 2021 21:25

4. Ya direkt boyle cinsiyetci bisey atmasi benim de hosuma gitmedi ama acaba bilmedigim bi nüans mi var dedim.

Bi de sey yazmis her meme herkese uymuyor (komik gelmiyor, ofansif olabilir) ama bu sekilde karsimdaki insani daha iyi degerlendirebiliyorum (uyup uymadigimiz konusunda anlaminda)

Yabanci dilden cevirdigim icin boyle salakca bisey oldu ama meme zevkine gore insan secmek de garip ne bileyim :d

14 aralık 2021 21:29

5. Bunda body shaming yok yalnız. Komik değil o ayrı da.

14 aralık 2021 21:44

6. Bu arada sisman degilim ama benim de popom vucuduma gore buyuktur :dd

14 aralık 2021 21:45

7. adamın attığına değil de tepkilere iyi güldüm. keşke burdaki yorumları görebilseydi asdfgh

14 aralık 2021 22:17

8. herkes yarım yarım cevaplamış açıklıyorum tam olayı. espri bahsedildiği gibi, brian may queen'in gitaristi ve astrofizik phd'si var. kimse tam anlamadığı için komik bulmamış sanırım. (ben göremediysem kb)

hayatımda gördüğüm en komik meme değil ama gömüldüğü kadar da değil.

14 aralık 2021 23:21

9. arkadaş, neredeyse 2022 olmuş, 9gag mi kaldı ya. on sene öncesinin meme formatlarını meme seviyorum diye atmak nedir, insan utanır. odtü mezunu fizikçiyim, hiç komik bulmadım ayrıca.

14 aralık 2021 23:27

10. meme'in ölülüğüne sinir olup esas soruyu da cevaplmamamışım: kültürsüz falan değilsin süslücüm, çocuk bunu komik buluyorsa yavaş yavaş uzaklaşmak en iyisi bence. bu tarz şakaları hiç tasvip etmiyorum açıkçası, insanların bedenleri üzerinden goygoy yapılmasına ı-ıh

14 aralık 2021 23:30