kkizlar instagramda bir tarif vardi kilo verenler icin suya bir seyler katiliyordu ve gun boyunca iciliyordu?

o tarifi veya taridi veren hesabi hatırlayan var mi? biraz degisik bir soru oldu ama

1. Süslüm hesabı bilmiyorum ama şu tarifi mi diyorsun acaba? 1lt suya 1 dilimlenmiş salatalık, 1 dilimlenmiş limon, bir kaç yaprak taze nane. Geceden hazırlayıp ertesi gün bütün gün içilir.

1 mayıs 2019 15:02

2. Tesekkur ederim susluler ama bunlar degil. Su bira rengini aliyordu. Cok övulmüştü o tarif yorumlarda bir ara yapayım diyordum, kaydetmeyi unutmusum ne yazik ki.

Umarim yapan, bilen çıkar.

1 mayıs 2019 15:07

3. dukan birasi olabilir mi suslu?

1 mayıs 2019 15:12

4. Ya dukan birasi olsa direkt elerdim suslum, cunku dukan yapmayi hic istemem istemedim. Tesekkur ederim cevaplariniza

1 mayıs 2019 15:14

5. süslüm fit gunluk diye bi hesap vardı o paylaşıyordu sanki öyle tarifleri bi bak istersen

senin dediğin şeklde ödem için bir kırmızı elma bir çubuk tarçın 2 litre suda kaynatıyorsun o gün onu içiyorsun gibi onu yapıyorum ben baya iyi geliyor bana.

1 mayıs 2019 15:20

6. Süslü cevabıniz bana garip geldi ama üstteki suslunun cevabını tekrarlayacagim, o tarif muhtemelen Dukan birasi. 500 ml kadar demlenmiş yeşil çay, 1 sade soda, 1 limonun suyu. Ben Dukan diyeti yapmadım ama bu tarifle 1 haftalık detoks yaptım ve ise yaradı. Yani bu tarif belki Dukan diyetiyle daha bir wow sonuç vrriyordur belki ama benim dengeli ve sağlıklı beslenme düzenime de güzel katkıda bulunmuştu. Demek istediğim Dukan birasi içmek için Dukan diyeti yapmak zorunda değilsiniz, biraya benzeyen tarif budur diye tahmin ediyorum değilse de içinde tarçın olan normal aromalı bir sudur.

1 mayıs 2019 16:12

7. Evet evet fitgunluktu galiba bakip bulunva yazacagim susluler

Son suslum o da olabilir bakip bulursam da bulamazsam da yazacagim

Cok teşekkürler

1 mayıs 2019 17:36