klasikleşti artık biliyorum ama yaş farkı?

süslüler, sözlüğün yaş farkına bakış açısını biliyorum ama kendini avutmak mı züğürt tesellisi mi artık ne derseniz diyin size sormak istedim. etrafımda şu an için sorabileceğim insan yok maalesef. 24 yaşındayım ve bir devlet dairesinde stajyerim şu an. benim üstüm olan 36 yaşındaki erkek kişisiyle hiç mi oluru yok ajajsjsjsks çünkü bu yaş sorularında hemen geliyor bir kaç “ooo çıtır çerez kız peşinde koşan erkek. hemen ondan uzaklaş”cılar. ikimiz de kariyer meslek grubuna mensup olduğumuz için stajyeriyle gönül eğlendirmek gibi bir amacı yoktur diye düşünüyorum, dışarıya karşı kötü bir izlenim vermemek adına. çok mu polyanacılık oynuyorum yoksa bu düşüncende doğruluk payı var diyen süslüler çıkar mı? görüşlerinizi kırıcı olmayan bir dille yazarsanız çok sevinirim

1. Polyannacilik evet. Gencecik kizlar ne buluyorsunuz Allahin moruklarinda anlamiyorum..o adamlar kendinden 3 ay büyük kadinlara agiz burun kivirirken hem de.

1 mart 2021 14:08

2. Aynı yaşlardayız ve gerçekten 30 yaş üstü erkeğe sümüğümü bile sürmem, ne buluyorsunuz anlamıyorum

1 mart 2021 14:12

3. Don't shit where you eat. Bu atasözü is yerindeki aşkların ne kadar mantıksız olduğunu söyler.

Ya adamdan kavgalı bir şekilde ayrılırsan? Hem senin üstünmüş. İş hayatına zarar verebilir bu ilişki.

Sana çıkma teklifi mi etti?

1 mart 2021 14:16

4. Stajyeriyle gönül eğlendirmek gibi bir amacı olabilir gayet de süslü.

1 mart 2021 14:16

5. Arada yaş farkının çok olduğu aklıma ilk gelen çiftlerden halit-bergüzar ve hazal kaya-Ali Atay gayet mutlular yıllardır. Bergüzar korel evlendiğinde çok gençti ama geçtiğimiz yaz kendisi paylaştı selülitli, kilo almış vücudunu ki her insan vücudunda olduğu gibi çok normal şeyler bunlar. Halit ergenç evlenirken sadece gençliğe, fiziğe baksaydı şu an bergüzar korelle ayrılmaları gerekmez miydi mesela? sözlüğün bakış açısını genel anlamda haklı bulsam da istisnaların olabileceğini düşünüyorum. Aslında tam olarak bunu sormaya çalışmıştım. Sizler de istisnaların olabileceğine inanıyor musunuz? Yoksa bu evliliklerdeki erkeklerin aşkı da mı yalan gibi geliyor size?

1 mart 2021 14:20

6. O ovdugun berguzar-halit iliskisini ni araştır bakalim xd düşündüğün kadar masum ve tatlı bi ask mi

1 mart 2021 14:22

7. Anon3 hayır çıkma teklifi etmedi ama bariz şekilde flörtleşiyoruz. Anon5 evet hukukçuyum süslü

1 mart 2021 14:22

8. Anon1 bergüzar halit ilişkisini övmedim yalnız? Halit ergenç'in önceki eşini nasıl aldattığını vs gayet iyi biliyorum ama konumuz bu değil. Şu anda bu çift geçmişte yaptıkları yanlışlar olsa da mutlu gözüküyorlar. Erkek tarafının tek motivasyonu genç kadınla birlikte olmak mı bunu soruyorum ben

1 mart 2021 14:25

9. Anon7 şu an benim de Türkiye standartlarında iyi bir maaşım var ve bu flörtleştiğim kişinin yaşına geldiğimde onun kadar maaş alıyor olacağım. En azından kendim için senin dediğin gibi bir amacım olmadığını söyleyebilirim. Ama karşı tarafla ilgili tabiki şüphelerim var ki bu soruyu açtım zaten

1 mart 2021 14:28

10. Üzgünüm ama evet ;( sen 35 yasindayken tayin olup oraya gitseydin mesela seninle degil stajyerle flortlesirdi %95 böyle.

1 mart 2021 14:29