klitoral mast. hakkında, sizinki de kısa sürüyor mu?

selam. başladıktan 10 saniye sonra gözlerim kararıp her yerim uyuşuyor, uçurumdan atlamış gibi bir his kaplıyor tarifsiz. mükemmel... ancak bu lanet olasıca şey bir kere oluyor ikincisi asla olmuyor. bu normal midir? ara verip tekrar mi başlamam lazım kaldığım yerden? pek uzman değilim mast konusunda.

1. 10 saniye mi...

25 ekim 2018 23:47

2. Evet maalesef 10 :(

25 ekim 2018 23:48

3. benim ikinci daha iyi oluyor bir bes on dk ara verip baslayin

25 ekim 2018 23:53

4. Evet süslü bence de cok az. Başladım hoop bitiyor tadı damağımda kalıyor (5 sn falan sürüyor) Bende anormallik Mİ var acaba? Cidden üzülüyorum...

25 ekim 2018 23:56

5. süslü ciddiysen normal değil yani. 5 dk falan sürüyor benim. orgasm olduktan sonra isteğin kaçması bir süre normal.

25 ekim 2018 23:57

6. bugün böyle bir şey okudum. haydar hoca bu kadar kolay orgazm olman bir lütuf kardeşim diyordu. vardır bir bildiği.. şanslısın yani ben yapıyorum yapıyorum ufak kasılma hop geçti seninki bayağı bayağı zevk ikinciyi boşver..

26 ekim 2018 00:01

7. Ya herkesinki 10 15 sn. Değil mi? Daha uzun süren var mı ki? Ayrıca evet ben de aynı gün içinde 2 kez yapamıyorum. Hiçbir şey hissetmiyorum denesem de.

26 ekim 2018 00:11

8. Orgazm 10-15 sn sürüyor da mesela mast’a basladıktan sonra hemen 10-15 sn sonra mı orgazm oluyorsunuz? Su an bunun ikisi karıstı bence birbirine süslüler djdk

26 ekim 2018 00:24

9. Soru sahibi olma süresini demiş. Yoksa boşalma orgazm 10 saniyeyi geçmez bence ortalama genelde

26 ekim 2018 01:01

10. ben de böyle bir soru sormayı düşünüyordum süslüm resmen aklımı okumuşsunuz. :(

benim de masta başladıktan 3-5 dakika sonra ani bir aşırı zevk anım oluyor ve 5 saniye falan sürüp bitiyor. sonrasında da birkaç kez tekrar denedim ama ilkinden sonra kolay olmuyor ben de bırakıyorum.

26 ekim 2018 15:11