klitoris masajı nedir tam olarak ?

öyle bir şey var mı gerçekten? mutlu sonlu masaj gibi bir şey mi shdhfkfl. cahilliğimi mazur görün ama yasa dışı olmaz mı dışarıda yapılması?

1. ay var mı acaba, cidden duyunca çok şaşırdım ve anlam veremedim, olsa olsa gizlice olur herhalde para karşılığı bir aksiyon kjasdfasdl

1 nisan 2018 19:46

2. bir arkadaşım youtuba'da öyle videolar olduğunu, baya koca koca profesyonel masör adamların klitoris/vajinal masajı vb. masajlar yaptığını (kadınlar baya boşalıyormuş ama adam istifini bozmadan sağlık görevlisi gibi işine devam ediyormuş ahaha) ve bunların porno/erotik kanallarda değil masaj eğitim kanallarında olduğunu söyledi, ondan duydum. ya feci keklendim ya da pelvik kas masajı adı altında baya ciddiyetle yapılıyor bilemiyorum. bilgisayarımı kardeşimle ortak kullandığım ve telefonumu ablam sürekli karıştırdığı için kendim açıp bakamadım ne olur ne olmaz diye:)

1 nisan 2018 21:13

3. arkadaşıma mesaj attım şimdi saf gördün kandırdın mı diye. yemin etti, youtube'a gir, clitoris/clitoral massage yaz gör dedi. şu an bakamıyorum ama bilgi olsun adljafkl

1 nisan 2018 21:22

4. yanlış anlaşıldı sanırım, bahsi geçen videolar masaj eğitim kanallarında vb. bulunuyor. pornoyu ayırd edebilecek durumdayız. yukarıda yazdığım keyword'lerle youtube'da aratırsanız görebilirsiniz, ben sonradan arkadaşımın bilgisayarından baktım ve gördüm. Link vermekte sakınca olmayacaksa verebilirim.

12 nisan 2018 02:00