klozet temizleyici hakkinda sorum olacak?

kizlar bos bir sprey siseye doldurarak, spreyledikten sonra bekletip silerek temizlemeye gecmek istiyorum. bos spreyim var, siz nasil bir karisim kullaniyorsunuz acaba? camasir suyu ile su karistirarak mi? ya da alkol alip farkli bir karisim mi? temizlik seven susluler yardimci olabilir misiniz? ona gore urun alacagim bugun, yarin tum gun temizlik yapma planlarim var <3

1. Cok tesekkur ederim, o zaman ek bir sey almam gerekmeyecek, camasir suyum zaten var :) Bir sorum daha olacak belki bilen vardir, ben klozetin kapak kismina mavi renk camasir suyu dokup beklettim, cok tiksindigimden boyle salakca dusundum ki ne kadar bekletsem o kadar iyi her neyse, sonra sildim ettim ama bazi kisimlarda mavi kaldi :') Bunu cikarmanin yolu yok mudur. Bu arada cok sevdim her tuvalet sonrasiyapmak, cok zaman almaz hemde sonra uzun temizlik gerekmez, hijyenikte geldi, gerci solumamakta lazim. Saglikli olsun derken yine saglik tehlikeye girme riski olmasi cok fena :(

11 ocak 2019 22:00

2. coca colayı tek geçerim. üstüne hafif bi temizleyiciyle geçebilirsiniz yapış yapış olmasın diye. iki ay evde yoktum. sarı çizgi halinde su lekesi olmuş klozet hiçbir şeyle çıkmadı ama kolayla anında çıktı.

11 ocak 2019 22:14

3. 4. anonim, ikinci sorum icin mi coca colayi oneriyorsunuz? Oyleyse yarin deneyecegim, insallah o mavi lekeyi cikarir. Yoksa gelen evde pis sirinler yasiyor sanacak, oyle bir mavi leke kapakta ahahaha ay sinirim bozuldu.

11 ocak 2019 22:19

4. Tex marka kireç sökücü diyip susuyorum. Mükemmel bişey

12 ocak 2019 11:35

5. (link: https://m.n11.com/tex-akilli-muhtesem-sivi-1000-gr-P291546656?gclid=EAIaIQobChMI1cGv1-vn3wIVFKaaCh0adQ52EAQYASABEgLn5vD_BwE&gclsrc=aw.ds Akıllı sıvıymış ismi)

12 ocak 2019 11:38