koşu bandında eğimli koşamamak hatta hızlı yürüyüş bile yapamamak?

sadece eğimli yürüyüş yapabiliyorum. etkili oluyor mudur yoksa düz koşmak daha mı etkili olur? eğimli koşu yapmanın hızlı kilo verdirdiğini biliyorum ama bir türlü alıştıramadım vücudumu

1. Suslu ben de oyleyim, 2 dakika bile duz egimde kosamam kosu bandinda ama egimi hep bir saat boyunca 8den baslatarak 12 ye cikarana kadar 5 veya 5.2 hizlarinda yuruyorum yine hizli oluyor zaten bence yokus cikmakla ayni efor

15 şubat 2024 13:57

2. süslü selam, benim antrenörüm 20 dk 6.0 hızda verdi bana iki dk 12 eğimle 2 dk eğimsiz yapıyorum

15 şubat 2024 14:00

3. hızını azaltıp deneyebilirsin, eğimsiz yapınca artık hiç efor sarfetmiyormuşum gibi geliyor çünkü

15 şubat 2024 14:01

4. Teşekkür ederim kızlar. Senin programını deneyeyim ben de uzakdiyarlarda bakim belki öyle yaptıkça açılır hemen yorulmam 😊

15 şubat 2024 14:15

5. bacak kasları çalıştığı için oluşan ağrı olması ve nabız yükselse yeter. belli kalıpta yapmazsan randıman alamazsın diye bir şey yok kondisyonun arttıkça kapasiten de artar zaten. önemli olan kendi sınırlarını zorlaman-sakatlanmadan elbet.

15 şubat 2024 14:27

6. Valla benim pt bana eğimli yürüyüş yada koşu tavsiye etmedi. Eğimin kas yoğunluğunu arttıracağını söyledi hatta dedi ki bak kas yapanlar eğimli tempolu yürüyüş yapıyor, incelmek istiyorsan eğim kullanma.

15 şubat 2024 22:42