kocamın arkadaşının karısının yemeğini ödemesine çok sinirliyim, arkadaşlarım sakin ol yol bir şey diyor, ama sinirlerim bozuluyor ?

bu kadın çok güzel bir kadın. eşimin arkadaşının karısı. eşimle bu arkadaşı uzun süredir görüşmemişlerdi. neyse bu arkadaşımın karısı benim eşimin iş yerinde aynı ofiste bir toplantıya gidiyor. kadının eşi de, kocama diyor ki aynı ofisteymişsiniz, eşim seninle toplantı sonrası buluşmak istiyor, sana sormak istediği şeyler var olur mu, müsayit misin diyor, eşim de olur tabi ne demek diye cevap veriyor. neyse bunlar beraber öğlen yemeğine gidiyorlar ve kart dışında ödeme imkanı olmadığı için bütün yemeği eşim ödüyor. ben de bunu şöyle öğrendim: kadının kocası benim eşimi arayıp yemeğin parasını ona havale etmek için aradı. eşim de saçmalama diye reddetti. sonra da o zaman haftaya buluşalım ben sana yemek ısmarlayayım dedi adam öyle sözleştiler. kadın bu kadar güzel olmasaydı buluşmazdı belki. çünkü bu ara çok yoğun çalışıyor. buradaki sorularda, güzel kadınlara hep aşık olunur gibi şeyler okuyorum. buradan mı etkileniyorum bilmiyorum ama buna sinirlenmekte haklı mıyım?

1. "müsayit"ten sonrasını okumadım ama başlık çok troll

23 ekim 2021 14:29

2. baştan sona haksız olduğun yetmezmiş gibi müsayit yazmışsın bir de

23 ekim 2021 14:31

3. Mesela bence bu trol hikayesi.

23 ekim 2021 14:32

4. Ben kiskanc biri degilimdir ama bence haklisin. Baska bir kadinin Yemegini odemek ne alaka sanki date gibi? Ayrica iki kisi birbirini tanimiyorsa kadinin esinin de orda olmasi daha makbul olurdu. Ya da ne bileyim size yemege gelirlerdi, siz onlara giderdiniz vs.

Burda kadinin guzel olmasinin en ufak alakasi yok gercek problemle.

23 ekim 2021 14:34

5. Bu trol hikayeleri yazanların psikolojide bir adı var mı ya ? Ne cins bir hastalıktır bu ? yazarken ne düşünüyor mesela , ne gibi bir motivasyonu var bunu yazarken? İnsanlar ciddiye aldıkça zevk mi duyuyor bu durumdan ?

23 ekim 2021 14:48

6. Go get a life

23 ekim 2021 14:53

7. Arkadaşlar hiç mi jest görmediniz hiç mi cömert tanıdıklarınız olmadı ya. Size ısmarlayayıp milletin esine ısmarlıyorsa problem yoksa bir sorun yok.

Söyle ki adam bunu alışkanlık haline getirmemiş. Sürekli kadını arayıp buluşup ismarlamiyor. Ofisine gelmiş o gün soru sormak istemis o da misafiri olarak ağırlamış arkadaşının esini. Ben böyle cok durum gördüm o yüzden kötüye yormadım. Kadın güzelse suçu ne siz suna esimin disarida gözü oldugundan şüpheleniyorum desenize.

23 ekim 2021 14:53

8. Allah senin gibi kadınlarin bin belasını versin. Aman iyi tutun yamuk siklerini elinizden kaçmasın. Yoksa siksiz naparsiniz. Amk malları ya.

23 ekim 2021 14:56

9. Benim de bir kere kocam, kuzeninin karısının kardeşinin yemeğini ödemişti ben kızmadım ama. kardeşi erkekti.

23 ekim 2021 15:03

10. Anonim13, tanımadığın, bilmediğin kişilere bela okumaya utanmıyor musun? Bunu da geçtim yazıktır yapma kendine bunu. Muhtemelen gencecik bir kadınsındır. Yapma anonim bir ortamda bir sorununu yazan, muhtemelen de psikolojik problemleri olan birine karşı bu kadar sinirli, negatif olma. Sinirlilik ne demek iyi bilirim, o yüzden sana da belki işine yarar diye fikrimi söylemek isterim ki, böyle duygularımızı sorgulamadıkça, anonim ve bizi ilgilendirmeyen ortamlarda bile bu duyguları besledikçe en çok zararı kendimize yaparız.

23 ekim 2021 15:04